Punce!Ena od vas je zapisala,da smo me nove članice takšne,da zdržimo tu na forumu 14 dni,potem pa izginemo.Mislim,da imate kar prav,kajti tretji teden je tisti pri katerem se začne kriza.To pišem zato,ker sem jaz z ločevalno že enkrat prej začela,zdržala tri tedne,potem pa vse po starem.No,tudi ta teden je tretji ločevalne in danes imam krizo, da bi kar nehala.Pa ne bom!!!
Res sem se včeraj kljub sadnemu dnevu pregrečila z nekaj tortiljami,pa zaradi tega ne bom odnehala,čeprav me jezi.Tudi kg gredo zeeeeelooo počasi navzdol,da te kar mine do vsega,ampak verjamem kot pravite,da se splača.
Me pa zanima,če lahko med kosilom in večerjo za hudo lakoto pojem kakšno jabolko ali lubenico?
Za zvečer gledam,da večerjam do osme ure,potem pa hitro ven na sprehod ali pa samo okoli hiše kaj postorit na hitro.No,ta teden sem brez otrok in si to lahko lažje privoščim,drugi teden bo pa verjetno drugače,ko prideta domov in bo morala mami pripraviti večerjo in bo zraven gledala,kako se mora pridno večerjati in vse pojesti.
Tudi topli čaji niso slabi za zvečer,tudi poskušano.
Zadnjič sem se pogovarjala z g.Kraljem iz Rine,ki je shujšal za 70kg in mi je rekel,da še nikoli ni pojedel toliko slaščic in testenin,kot sedaj med dieto,da ne smemo nič odlašati,takoj začeti in vztrajati,ker se splača.Še eden več.
Koliko kave pa popijete na dan,me še zanima in kakšno,črno brezkofeinsko ali kakšno? LP
nejas