Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla dekleta! Uspešno sem prebrodila vitaminski dan. Počutim se odlično. Upam, da je zdaj to tisto pravo. Jaz pa skuham za vse enako, le možu in hčeri naredim še kakšno prilogo zraven pa je. Večerji pa absolutno ne kuham, kar sem jim že takoj povedala. Imajo kosilo, za večerjo pa si vzame vsak, kar želi jesti.Jaz imam pa itak ločevalno in točno vem kaj moram jesti. Naj pa povem, da me še vedno mučijo OH. Kar naprej se mi lušta sladkarij. Ampak kot sem že enkrat povedala, se ne dam. Moram doseči, kar sem načrtovala. Ko vidim, da ste tudi druge na istem kot jaz, mi je malce lažje. Veliko vzpodbude je tu gor, čeprav je zdaj malce zatišja. Bodo že počasi prilezli iz mišjih lukenj. Potem bo tu gor bolj živahno. Obilo uspeha vsem skupaj in radi se imejte. LP! fakin712
Živijo! Naj se še jaz na hitro oglasim, fakin tudi jaz sem imela danes vitaminski dan in ni bilo težav, tudi mene v tem krogu mučijo OH dnevi - pa bo že šlo, malo sem imela včaraj krize, nisem bila lačna, vendar bi kar naprej nekaj grizljala. Zvečer sem šla na dolg sprehod, potem je bilo pa lažje. Mi pa kg lezejo počasneje dol kot v enakem obdobju v prvem krogu, vendar se tudi zaradi tega ne sekiram, pomembno je, da gre. Počutim se pa tudi jaz odlično. Bodite še naprej tako pridne in vzdržite!! Lep in vesel večer želim vsem skupaj, LP darkad
Še jaz bom malo potarnala,da kg nočejo in nočejo od mene.In ker gre vse tako počasi, me mineva tudi volja,da bi še naprej vztrajala.Potem pa pridem iz službe,pojem tri mini roladice,rebro j. čokolade,imam namreč OH dan,se razjezim in hop na orbitrek za 45 min.Zdaj sem boljše volje in ob skodelici toplega čaja vas berem in razmišljam,da je pri vseh enako.Zdaj,ko sem se razmigala sem spet našla malo več volje in upam,da jo bom obdržala za jutri,saj imam sadni dan.Dopoldan bo šlo,ko sem v službi, za popoldan pa vam še poročam.Tudi jaz kuham za celo familijo na isti način,kot zase le,da njim pripravim še kaj zraven,odvisno od časa. Kaj mi pa predlagate,da si pripravim za v skrinjo,saj mi zelo primankuje časa in mi takšen način zelo prav pride.Kaj vse dajete v omakce,da so bolj okusne?Mojih omakc sem se že naveličala in bi rada probala še kaj drugega. Za nocoj dovolj,držite se in vzdržite,pa laho nočko vsem! nejas
Hojla! Meni je danas sadni dan, a sutra imam prvi vodni dan. Tako mu se veselim, jer se želim sama kontrolirati i testirati da li sam karakter i hoću li uspjeti da ništa ne griješim. Ujuro sam si pojela jednu bananu, za kosilo sam si priredila gobe i salatu od paradajza i čebule, a za večeru bum lubenicu. Kaj se tiče kuhanja za ostatak familije, meni nije problem. Uvijek nekaj skombiniram tako da možemo svi jesti. Nitko nije zakinut, svi smo sretni i zadovoljni. LP! Lidija...
Mene pa nekaj zanima. Vem kaj je fora ločevalnih diet ampak - kaj lahko ješ? Vem, da imate OH, sadne, vodne itd. dneve, ampak kaj od tega lahko ješ? Se moraš čemu popolnoma odpovedati? Ali lahko še zmeraj včasih poješ kaj sladkega? To me že nekaj časa zanima. Pa še - bravo vsem, ki imate toliko volje za to dieto! Muffsy
Pozdravljeni sotrpini. Naj na kratko odgovorim Muffsy. Na beljakovinski dan ješ beljakovine( meso, mlečni izdelki,jajca...) Na škrobni dan ješ jedi , ki vsebujejo škrob(krompir, fižol...) Na OH dan ješ jedi, ki vsebujejo ogljikove hidrate(testenine,sladkarije...) Na vitaminski dan ješ zelenjavo, sadje, razne oreščke, suho sadje... Sicer pa zelenjavo lahko ješ vsak dan in sadje je vsak dan za zajtrk. Popiti moraš vsaj dva litra vode dnevno, da odplakneš stupene snovi iz telesa. Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa sem kaj pozabila pa bodo dopolnila ostala dekleta. Kajne punce? Na koncu naj še povem, da mi dieta uspeva in da imam v sredo vodni dan. LP! fakin712
Ooo, ful fajn! Najlepša hvala, fakin712! Vso srečo na vodni dan! Lepo se mejte! Muffsy
Kaj,punce,nimate nobenega predloga ali se vam ne ljubi pisati? nejas
Imam veliko bučk.Kaj narediti z njimi?Je kaj takega za v skrinjo? nejas
Jaz skuham bučke v omaki, potem pa hop v skrinjo z njimi. Zelenjavna juha je tudi za v skrinjo, pa pasulj, pa golaž, segedinski golaž, obaro sem zadnjič dala v skrinjo, pa je bila tudi dobra. Mislim, da sem brala na forumu, da je ena celo musako zamrznila. Veliko stvari je takšnih za v skrinjo. Odvisno od okusa. Poizkusi, pa boš najbolj sama videla kaj ti odgovarja. Aja, da ne pozabim. Nekatere spanirajo bučke in jih dajo v skrinjo.Jaz jih še nisem, ker ponavadi pojemo sveže in za v skrinjo nič ne ostane. Upam, da sem kaj pomagala. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti