Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan, upam, da bo Saša kmalu pokukala na kulinariko, lahko pa ji pišeš tudi na e-mail, naslov je nekje na našem 3md gmailu. jankica
Samo, da vam sporočim, da sva se s Sašo včeraj kljub vsemu našli, prinesla mi je cel šop sadik malih encijančkov, tako da bodo morda že letos cveteli tudi doma in ne le v planinah in na kulinariki. Tudi kakšno na temo 3md sva rekli, se pa Vemves drži, da je kaj. Je na vzdrževanju, kilce ji pa še kar lepo dol letijo... Bravo! Pa še kaj tu gor napiši, da boš drugim v inspiracijo! Našla si svojo pot in drugo leto boš že prava "mačka"! Te moram malo pohvaliti, ker si res 1A! Lep in uspešen poletni dan vsem! Encijan
Hojla! Tole si poglejte! http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548779/?ob=4 Dober tek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Sploh ne dvomim, da se Saša dobro drži. Veliko dobre volje, malo navihanosti, gibanje in red pri prehrani - to je to. Mislim, da ne bi škodovala nova slikca v albumu "prej - pozneje". Marjetka cvetka - brihtna punca, dobro si se znašla. Takole dober predlog ne bo šel v pozabo! jankica
Živjo Encijan,naj ti mali encijančki uspevajo.Saj ti bodo že lepšali jesen z cvetovi.Si jih zaslužilaNo,pohvale še vedno dobro denejo.Sem pa po teh mesecih ugotovila,da je verjetno glavni namen diete,da zmanjšaš vnos hrane,se navadiš,da ne grizljaš vse povprek,kar vidiš,da znaš reči kakšnemu sladoledu ;ne danes,lahko pa jutri.Tudi sedaj na vzdrževanju sem našla svoj ritem.Jem 3x na dan,kot prej na dieti,nimam posebej vrsntega reda,ampak pazim,da ni preveč mešanja B,Š itd.Pa tudi kaj sladkega mogoče enkrat na teden. V glavnem danes imam 74 kg,rada bi prišla do nekje 67.Pa v naslednjem krogu.Proti prejšnim 94 sem res vitka. Lep pozdravček vsem,tistim,ki pa to berejo,pa se odločajo da bi začeli,naj povem,naj začnejo takoj,saj vem,kako je,ko široke obleke opletajo okrog telesa,zraven pa jokamo,kako malo pojemo,pa gre vse na kile.Debeluhi smo se nažirali,ne malo jedli.To je treba priznat,stopit na bremzo,pa gre. Jankica,ti ti,pridi na kako kavico,da se vidima;))) vemves
Saša, si bom septembra malo podaljšala roditeljski sestanek (v Ljubljani), pa bova (bomo) takrat skupaj kofetkali. jankica
Pozdravljene punce, joj kako ste nekatere pridne: Vemves vse čestitke, dosegla si mojo željeno težo, tudi jaz sem štartala s 92-94 kg. Vendar sem prilezla navzdol komaj do 82kg. Prejšnji teden v petek sem bila že na 80,6 kg - potem pa vikend, katastrofa Ne vem, če je to sploh možno ampak včeraj zjutraj sem imela spet 83 kg. Pa se mi zdi, da sploh nisem preveč grešila???? Zdaj pa spet od začetka! Torej punce, ne obupat, jaz še nisem vrgla puške v koruzo. ME SE PA NE DAMO, KAJNE? Hvala vsem za recepte z bučkami, zdaj imam pa tudi jaz že zrele. V nedeljo sem naredila bučkino juho s Kulinarike in je bila prav super. Seveda bom v naslednjih tednih sprobala vse recepte od Encijan in tudi Marjetkinega. Lepo se imejte, uživajte poletje in rade se imejte, SMILE28
Naj se še malo jaz oglasim. Nisem tako pridna kot ostale, pa vendarle. Danes je vitaminski dan in mi še kar uspeva. Čestitke ostalim, ki ste res pridne in veliko sreče še naprej. fakin712
Bravo Smajlika,tako se govori.Ne damo se! Res je,ne vrečt puške v koruzo,če ne gre vse po naših načrtih in željah.Nekaterim hitro uspe,da dosežejo svoj cilj,drugi pa zato rabijo več časa,pa tudi bolj se morjo namatrat. Ampak vztrajnost se izplača,zato punce le vztrajajte,pa četudi gre bolj počasi.Bo pa zato tudi bolj sigurno! Vemves,dobra ugotovitev.Debeluhi se nažiramo!Poleg tega smo še pa leni in se nam ne ljubi migat. Ampak žal si mnogi tega ne priznajo in iščejo raznorazne izgovore za svoje odvečne kilograme. Najbolj hecno mi je,ko nekdo reče(tudi sama sem bila med njimi),da mu gre vse na špeh,še voda.Ja normalno da mu gre vse na špeh,če pa poje več,kot pa njegovo telo potrebuje,zraven je pa še udobno nameščen na kakšni sedežni in javka kako je svet nepravičen,zraven pa si v usta tlači raznorazne prigrizke. Ja,na srečo pa smo se tukaj našli ljudje,ki smo temu rekli konec in se odločili,da nekaj naredimo zase. In to nam bo tudi uspelo!!!!!!!!!!!!!!! Bravo punce,le tako naprej in nič jamrat nad zlo usodo,ki nam je vrinila te od večne kile.Zdaj imate usodo v svojih rokah in verjemite,skupaj bomo zmagale. Špeh bo izgubil to vojno! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Da se še jaz oglasim. Berem vas že kar nekaj časa, pa se še nisem javila. Po 3m dieti sem začela hujšati 2.1.2006 in v prvem krogu shujšala cca 12 kg. Pri 1,58 m sem imela že skoraj 96 kg. V dveh mesecih sem prilezla na 84 - 85 kg, v tretjem mesecu pa sem težo bolj kot ne držala. (sem ga kar nekaj biksala). Nato sem ga spet kar nekaj lomila in pristala zopet pri 89 kg. Prejšnji teden sem se lotila drugega kroga in danes zjutraj imela 86,9 kg. Rada bi imela 70 kg - glede na mojo starost in zgradbo kosti bi bilo kar v redu. Skrita želja pa je seveda teža pod 70 kg. Začela sem tudi migati - iz kolesa sem obrisala prah in začela kolesariti. Je pa nevarno kolesariti po glavni cesti, saj kolesarskih poti pri nas ni. Držite pesti zame, jaz se bom pa trudila, da se že končno znebim te odvečne teže, ki jo vlačim za seboj. stara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti