Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Še dobro, da imamo tudi zam. skrinjo, toda hladilnik je bolj pri roki. Ja, predala sta super, nosila za steklenice pa tudi po potrebi lahko odstranimo. Leto in pol je, odkar smo ga zamenjali in smo zelo zadovoljni. jankica
zaradi morja me najbolj skrbi to, ker sva s fantom še mlada in predvsem na morju rada tudi kaj spijeva...za zajtrk bom jedla še vedno sadje kar se bo dalo bom ločevala...ja sedaj sem izgubila približno 4 kg tako ga jih imam zdaj 62, samo bolj dolj pa ne gre....zaenkrat....zjutraj imam teko reven trebuh...ko pa kaj jem se mi kar napne ali se vam to tudi dogaja??? extra
Hey! Extra, meni se to tudi dogaja. Zato se najraje gledam v ogledalo zjutraj. Sicer pa e zdaj veliko boljše, ko ločujem živila in se mi po kakšnih 2 urah po obroku trebuh spet poleže. Včasih sem pa imela napihnjenega kar po cel dan. Mene pa zanima še nekaj. Ne ve če to ravno spada sem, glede na to, da naj bi se tu izmenjevali recepti. Ampak ne vem kje in na koga drugega naj se obrnem, kot pa na vas, ki ste mi bile do zdaj v veliko pomoč. Zanima me, kako pogosto hodite na dologo potrebo, saj od kar sem na dieti hodim zelo redko (včasih kar vsak 4. dan) in se mi to zdi zelo nezdravo. Delam morda kaj narobe Jaz se do zdaj še nisem tehtala , me je kar malo strah, da bi bila razočarana. Po oblačilih se mi zdi da sem kar nekaj shujšala, samo zadnje dni pa se mi zdi, da se nisem kaj dosti premaknila. No upam, da bom kmalu zbrala pogum. Jutri imam pa sadni dan! Me prav zanima, kaj si bom jutri omislila... No, uživajte in bodite pridne! Papa! silly_me
pozdravljene vse skupaj. Glede na to da je poletje, kar pridno pišete. Naša dieta se bliža koncu, še dva dni. Jutri sadni dan in v sobot vodni. Splačalo se je potruditi. Veliko smo dosegli in pravzaprav ni tako težko, kot se zdi od začetka. Pojedli smo pa toliko jabolk, da se bomo spremenili v jablano. Bomo videli, kako bomo uspešni na vzdrževanju. Vsem želim , da dosežejo svoje cilje, pa nikar ne obupajte, če ne gre vse gladko. jutri je spet drug dan..... mimca z družino mimca
Lep pozdrav vsem.Naj povem, da sem že drugič v dveh letih na 90 dnevni ločevalni dieti.Prvič sem shujšala 25 kg, zdaj se ponovno bojujem z njimi.V dveh letih sem pridelala 6kg.Rada bi jih izgubila še vsaj15.Res pa je, da sem vmes občasno grešila.Sladkarije so moja šibka točka.Temu se zelo težko odpovem.Je pa res, da moraš najprej razčistit sam s sabo.Vse je v glavi.Doma so me vsi vzpodbujali,kar je pripomoglo k dobrim rezultatom.Upam, da mi bo tudi tokrat uspelo.Se mi pa zdi, da je tokrat malce težje kot prvič Za zdaj gre, kar dobro.O nadaljnih uspehih obvezno še poročam.Samo še nekaj. V tem času sem motivirala dosti ljudi in uspelo jim je. fakin712
Kot sem obljubila, se vam javljam po prvem vodnem dnevu. Malo je bilo krize, a je šlo. Ves dan sem spila 3 grenke kavice, ostalo pa voda,voda,.... Zvečer me je malo bolela glava, vendar predvidevam, da ni bilo samo od tega, ampak verjetno in predvsem tudi zaradi računalnika. Šla sem prej spat kot ponavadi, da nisem poslušala svojega želodčka, čeprav je bila največja kriza nekje ob 17h. Tehtala sem se tudi in pokazalo mi je 5kg manj kot na začetku! Ostale meritve bom naredila danes - včeraj se mi enostavno ni dalo. Silly_me - glede prebave - meni se je ful uredila. Ko zjutraj pojem sadje, grem. Ja nič lepo se imejte, se še kaj javim. Esis
Da se še jaz malo oglasim in poročam,kako gre moje vzdrževanje.Dobro,gre,zelo dobro.Sicer bi se rada pripravila zdaj na en vodni dan,bi bil že čas.romanad,tud meni se je teža ustavila,ravno tako,kot tebi,pa sem takrat skoraj obupala.Ti tabelca kaj koristi? Če me tu ne bi bodrile,bi verjetno obupala.Po moje je stala teža kar po 10 dni,pa spet dve dol,pa itd.Se je splačalo vzdržat.Punce že vejo,saj so veliko pred nami.No,jaz sem v mesecu in pol vzdrževanja izgubila še dobra 2 kg.Ločevanja se pa res navadiš,kar preide v navado,čeprav kdaj pojem tudi kaj takega,kar ne spada ravno na jedilnik,ampak v tako mali količini,da nimam slabe vesti.Glede na rezultat očitno res ne.Samo pazim,da mi ne preide v navado.Sicer je pa rezultat tisti,ki mi da vedeti,da se splača včasih samo napasti oči. Glede na to,da "nosim sedaj 17 kilskih vreč moke manj" na sebi,še ni to,kar sem si zadala.Ampak je pa božanski občutek,v primerjavi z lanskim poletjem.Zdaj nisem več debela,ampak samo še prijetno popolnjena. Sem rekla debelaTo si pa prej nikoli nisem priznala. lepo se imejte vemves
zivijo! najprej hvala vsem za spodbudne besede.... tudi jaz imam vprasanje podobno kot je ze prej nekdo vprasal.... glede na to da z drzbo 15.7. odhajam na morje vem da bo alkohol tekel v potokih... kot vem pa je alkohol prava kalorijska bomba [solze] kateri dan bi se sploh lahko pregresila z kaksnim mrzlim pivom, ki kot vsi vemo obupno pase na morju na vrocini? lp sara sarchy22
Hojla! Extra in Sarchy22, saj vama kar zavidam uživancijo na morju, toda verjetno bosta vseskozi malo obremenjeni z dieto. Alkohol nasplošno ni priporočljiv, toda družba te potegne, kajne. Jaz ti ne vem svetovati, na kateri dan bi pa lahko spila mrzlo pivo, vem pa, da lahko vsak dan popiješ ogromno vode, ha, ha. Silly_me, tudi jaz sem imela podobne težave s prebavo in jih imam občasno še zdaj. Vsako telo pa se odziva drugače. Meni pomagajo namoče suhe slive - zjutraj najprej popijem slivovo vodo, potem še enkrat zalijem in skuham kompot, če se mi pa mudi, pa slive pojem kar takoj na tešče. Ali pa za večerjo v jogurt nasujem lanenih semen, lahko skupaj z otrobi. Sem pa laneno seme dodajala tudi v juhe in solate, ker ne maram tiste sluzi, ki pride, če ga namočiš v vodo. Aja, pa Donat tudi pomaga zjutraj na tešče. Mimca, super, kajne? Ne vem, kateri dan po vrsti imate, toda samo omenila bi, da dieta traja 91 dni, torej še štiri dni po tretjem vodnem dnevu. Fakin712, vauuuu, veliko si izgubila v prvem krogu in šest pridobljenih kg v dveh letih se mi ne zdi veliko. Mislim, da jih boš kmalu odpravila in še kakšno več. Energijo očitno imaš, saj si motivirala še druge. Bravo! Esis, čestitam ti k uspešnemu vodnemu dnevu! Vemves (Saša), zate sem pa še posebno vesela, da ti gre dobro, saj vem, v kakšni krizi si bila! Kako dobro si se opisala! Tudi jaz do tistega klika v glavi nisem priznala, da sem debela, zdaj pa ne verjamem, da sem suha. Kako čudno deluje tale naša psiha Ja, včeraj smo praznovali, malo nas je zmotilo neurje s točo, še dobro, da ni bilo huje! Grešila nisem preveč, le kosilo in večerja sta si bila preblizu. Sladokusci lahko malo pokukate sem: http://3mdobroki.moj-album.com/ Lep vikend vam želim! jankica
Hojla! Extra in Sarchy,za nekatere bo alkohol tekel v potokih,za vaju pa po kapljicah.Se bosta pač morali mal kontrolirat.Saj je čisto normalno,da se družbi ne moreta zamerit,ampak punce,pamet v roke in malo po malo,ne kar na ex!Hja,mrzlo pivo bi pa verjetno pasalo na oh dan za večerjo. vemves,čestitam ti,da si tako pridna pri vzdrževanju.Res je škoda vse pokvarit,ko pa se prej tako trudimo.Zato se splača mal potrudit,ker je hudo grozen občutek,ko se zrediš in ugotoviš,da moraš vse od začetka. Mimca,čestitam vam vsem skupaj,da vam je uspelo.Vendar drži,po zadnjem vodnem dnevu sledi še en ciklus(B,Š,OH in S),šele potem je trimesečne diete zares konec. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti