Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ojla vsem! Sem sama nase tako jezna da ni za govort! Sem včeraj namesto mojih že pripravljenih makarončkov s česnom pojedla celo pizzo!!!!!!!!!!! Skregajte me.....ful grešim ne vem kaj mi je tokrat, se kr strinjam s HEMO, da prvič se drži diete ker gre hitreje si učinkovitejši, jaz ga pa serjem....joj sem jezna...danes pa sadni dan (če bo ratal) NAJA74
Naja! ne bom te skregala, ker si že sama Ne več narobe jst, no! Veš, kako je fajn, ko vidiš na tehtnici, da gredo kile dol. Kako je fajn, ko čutiš po telesu, da se topijo maščobne blazinice in da si bolj okretna! Fajn je, ko čutiš, da so ti obleke vedno bolj velike. Čudovito se počutiš, ko ljudje opazijo, da te je malo manj skupaj. Lahko opaziš samo nejeveren pogled od daleč, že to ti da energijo za naprej. Če pa dobiš kakšen lep komentar, pa še toliko bolje. Verjemi, splača se! In verjamem, da boš našla motivacijo, da se boš držala zastavljene diete. Lep dan ti želim!
Hvala, Sy, to je tudi meni prišlo prav. 15 minut za tem, ko sem se zbudila, sem pojedla 2 večji rebri čokolade z lešniki :( sicer mam OH dan, ampak ne bi smela navsezgodaj zjutraj tega jest. Samo maš prav, ne splača se grešit, samo slabše se počutiš pol.. Treba vztrajat na poti do cilja. To prinese dost več pozitivnega. Lp Artemis
pozdravljene, tudi jaz imam danes sadni dan, pridružujem se Sy in se strinjam, saj sama to občutim na lastni koži, in res je današnja vztrajnost ti da voljo za jutri in tako je vsak dan . Najbllj polno pa se počutim na OH dan in včeraj po pecivu in čokoladi me je bolel želodec. Danes me pa prav nič ne boli ob sadju in spila sem že 1,5 l vode in se počutim enkratno. Za kosilo pa bom zmlela namočene fige, slive, jabolke, rozine in primešala malo kokosove moke, pa bo. Danes je moj 9. dan in nad učinkom ( ne samo kg, ampak splošnem počutju) sem prav presenečena. pa gremo dalje v boj. sissyp
Lepo pozdravljene! Tudi jaz sem se odločila za tole dieto... zdaj že menda tretjič (ampak nikoli nisem dlje zdržala kot kak mesec - obakrat pa sem izgubila 5 kg), ki pa so se vrnili, no Danes je moj 5. dan in sem OK... Le včeraj je bilo malenkost hudo, ko sem se kljub vsemu sadju počutila malenkost prazno.... Kljub vsemu pa imam voljo in upam, na pozitivne rezltate! Aja - začela pa sem s 77 kg (166 cm) - rada pa bi izgubila nekje 15 kg. Uf, kje je še to... Pa iz okolice MB sem Hvala za veliko koristnih informacij, ki sem jih dobila skozi nekaj zadnjih strani te teme. Lp, Marna Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 28. feb 2008 13:43:33
lp Sem mislila da zadnje čase samo jaz grešim.No ampak danes nisem.Ponavadi jem okili enih danes pa v službi nisem uspela in sem jedla komaj zdajle fižol. SYsaj me je manj skupaj ampak celulit je pa ena taka domača zadeva ki noče od hiše pa se mažem z vsako žavbo ki jo najdem .Toliko denarja sem že zmetala stran...da bolje da na to ne pomislim.. Zdaj pa seveda gospodinjska opravila....ko le en dan ne bi bilo treba pospravljat,kuhat...no likam res ne vsak dan ampak ko začnem pa mi deluje kot da to delam že cel teden........... darja-
Pozdravljene. Za vse nas, ki smo na vzdrževanju - jutri ob 03.18 je zadnji krajec lune - priporočljivo je ves dan jesti lahke jogurte. Jaz bom probala. Velja pa tudi za ločevalke prvega kroga, če ste slučajno na B-dnevu - odlično sovpada in zagotovo bo učinek Kristalka
O Kristalka,se pa že dolgo nismo "srečale",kar nekak po svoje gredo dnevi.Jaz sem danes bolj pridna kot prejšnja dva dni,jutri pa ne bom na lunci,ker ni dolgo kar sem imela vodni dan.... darja-
Kristalka a misliš nocoj ponoči ob 3 se začne?? ali pa sem napačno razumela??? jaz imam jutri b dan in super bi bilo Danes imam sadni dan in sem še kr pridna: 1 banana,1 oranža, 1 jabolka....in vodeeeee velikooo NAJA74

Pozdravljene.Jaz ima danes Š dan -šesti dan ločevanja. Kosila sem ričet,a mi kar nekaj manjka.Baje se naj nebi pilo po kosilu (razen juhe).Bom počakala kakšno urco, Potem pa se napijem vode ali čaja.Opažam, če cel dan pijem, sploh nisem lačna.Seveda se močno izogibam kuhinje po kosilu je kot magnet.

V službi sem razmišljala, kaj iz mojega "starega" načina kuhanja bi mi sedaj prišlo prav.Ugotovitve pa so žalostneNajveč je mesnih jedi , manj škrobnih  in še manj OH.

Prepovedanih je pa za cel zvezek.

Res ne vem kako to, da se mi kile tako rade nabirajo.

valery2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti