Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Končujem prvi dan in komaj čakam na jutri, nekaj sladkega! Do sedaj nisem bila navajena iti skozi dan brez sladkarij- to mi je v teh dveh dneh največja muka. Kako ve to premagate? Da je pa želja še večja poskrbi še moj, k hodi za menoj s piškoti, šepeta o čokoladi,.., da se ti zmeša! Tako uspešno koncujem drugi dan, še 88 dni! Lepo se imejte barbay
pozdravljene punce, komentirala bi samo tole: ali je to o.k., da npr. na B ali Š dan za večerjo ne ješ enako kot za kosilo. Mislim da je fora v tem, da se sadje je samo zjutraj, zaradi sladkorja, zvečer pa nisem preverč sigurna če je priporočljivo, razen na sadni dan seveda. Saj lahka hrana sadje je, ampak tukaj je drug princip. Ker ko sem brala nadaljevalno dieto, šele tam piše, da za naslednjih 90- dni ni več tega ritma, da za večerjo ješ enako kot za kosilo, ampak poljubno, še vedno pa ločuješ. Valery2 sporočam ti tole: jaz sem bila bolj lačna na OH dan, kot pa na sadni dan. Sadje ima veliko sladkorja, čeprav ni tako nasitno, večkrat ga moraš jest pa bo. Jaz sem bila presenečena in čisto nič lačna, pa nisem jedla vsake 2 ure. Lahko ješ tudi oreške, orehe, semena. Jaz sem jih potresla čez banano, jagode in mal popekla v pečici. Skoraj ne bi mogla pojest, medtem ko cel pleh pice s paradižnikom prejšnji dan ni toliko zalegel. pa srečno. sissyp
Ojla vsem! Včeraj sem bila kar pridna, če odmislim zvčerer, ko mi je sosed prinesel vroč kruh iz krušne peči pojedla sem čisto mičken krajc, pol pa sem se počutila zelo jezno sama nase...ampak mislim, da mi ni škodoval, ker mi je danes tehnica pokazala eno kg manj . Danes imam pa pripravljeno banano in doma tesstenine s česnommmmmmm njami, komaj čakam Vprašala bi vas, če katera pije kavo z mlekom, ker jaz jo namreč pijem skoz in to kr veliko in takrat ne ločujem, vedno jo pijem z mlekom....in mi ne škodi. Pa ve? Držim pesti za vse dijo NAJA74
Pozdravček še od mene NAJA74 , tud jaz pijem kavico z mlekom in mislm, da tistih par kapljic mleka , nebi smelo škodit..Je pa res ,da jo odkar sem na loč. d. , pijem grenko.Al bi jo lahk mal "pocukrala"???? Kako jo pijete ostale ,menda je niste črtale s seznama??? Tako, dans mam že 7. dan in mi kar gre,saj ne da nimam kake krize,--pride pa mine-- za kosilo bom mela špinačne rezance , za večerjo pa tortico juuuupppi Mejte se kar se da lepo in veliko uspeha in GOOD LUCK Lucky
LUCKY DAY - jaz pijem kavo normalno kot prej s sladkorjem in mlekom....in se ne pozna.Ja pridne smo ni kaj....isti dan imava lucky...jaz komaj čakam testenineeeeeeeeeee. Takrat se mi zdi, da se res najbolj najem za večerjo pa jabolčno pito. Lucky a si že kaj shujšala? Danes mi je dolgčas v službi.......moram pa vam povedat da jem bonbone orbit drops brez sladkorja ko čutim lakoto...pol pa spet imam mal mira..... NAJA74
Pozdravljene pikice! Naj se vam še jaz oglasim in vse pozdravim. NAJA74 tudi sama vedno pijem belo kavo z rjavim sladkorjem - temu se ne odpovem. Sissyp če si lačna pri OH dnevu poskusi s polnozrnatimi sli špinačnimi testeninami. Sama imam občutek, da me veliko bolj nasitijo. Drgače ga pa sama malo ser... pri ločevanju, malo menjam dneve, tako da sem danes na OH, zdaj se bom pa poskušala držati naprej. Kljub temu, da se ne držim čisto po pravilih, pa na moje veselje na tehtnici kaže -4, torek 65,9kg. Rada bi dala dol še ene 2 kg, pa upam, da mi bo uspelo. No lepo vztrajajte še naprej, se splača. Pozdravček, FRČA
Pozdravljene. Tudi sama sem se odločla,da moram spravit dol kak kilogramček,ki se je name prilepil čez zimo.Mislim da ima za tako stanje največje zasluge Kulinarična SlovenijaHlače so mi namreč zelo tesne ,nova garderoba pa ne pride v poštev v tej draginji.Tako bo treba hočeš nočeš na "tlako". Zanima me kam uvrstiti ajdovo kašo,piro,ričet..Vložena koruza je v škrobnih živilih.Ali se motim? Začela sem v ponedeljek in kar gre.Mislim da bo največja kriza jutri ko imam sadni dan.Moj želodec bo verjetno nasprotovalBom odprla to stran in videla,da v tem "trpljenju" nisem sama in bo lažje. Lepo se imejte in čim boljše izkoristite današnji dan.Pri nas zunaj sije tako lep sonček,tako da grem na polurni tek(mislim da bolj na hitro hojo) za začetek! kalcicl
Pozdravljene pikice! Naj se vam še jaz oglasim in vse pozdravim. NAJA74 tudi sama vedno pijem belo kavo z rjavim sladkorjem - temu se ne odpovem. Sissyp če si lačna pri OH dnevu poskusi s polnozrnatimi sli špinačnimi testeninami. Sama imam občutek, da me veliko bolj nasitijo. Drgače ga pa sama malo ser... pri ločevanju, malo menjam dneve, tako da sem danes na OH, zdaj se bom pa poskušala držati naprej. Kljub temu, da se ne držim čisto po pravilih, pa na moje veselje na tehtnici kaže -4, torek 65,9kg. Rada bi dala dol še ene 2 kg, pa upam, da mi bo uspelo. No lepo vztrajajte še naprej, se splača. Pozdravček, FRČA
Ups! Ne vem kako da se je še enkrat poslalo - se opravičujem! FRČA
ŽIVJO,spet jaz NAJA , evo hvala ti, zdej si bom pa tud jaz skuhala kofetek s cukrčkom,ker grenko kavico morm kar mal "zažmet",ko jo posrkam. Ne vem, če je šlo kej dol, po občutku bi rekla da....Sem si rekla ,da se ne bom nč tehtala vsaj še en teden,pa hlače,ki sm jih nosila pred zadnjo nosečnostjo,tud že oblečem((((ampak so še mal tesne))). Saj bo, saj bo, skupaj bomo zmogle... Zdajle grem kuhat testenine, čeprav še ni nč hude lakote. Gremo naprej ...................... Se še kaj beremo ČAUČI lucky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti