Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Meni je šlo danes spet pa eno kilo dol, in to čist nepričakovano. Zato sem zeeeelo vesela! V dobrem mesecu mi je šlo že 5 kil, kar se mi zdi precej vredu glede na to, da vmes kakšn dan čist odbluzim. V prihodnjem mesecu bom bolj pridna glede diete, ker me v omari čakajo dvoje hlače, ki so mi pol številke premajhne. Malo jim namreč manjka, da bi lahko v njih komot sedela. Zato moram dat dol cca. 3 kile in komaj čakam, da jih bom lahko nosila. Danes imam beljakovine. Zjutraj sem pojedla eno jabolko, za kosilo je bil spet burek, zdaj se pa nalivam z vodo. Očitno sem v obdobju, ko se spet kile poznajo na vagi, zato bom kar disciplinirana. Vsem želim en lep dan!!! Sy
SOTRPINKE BOK. Vidim da ste kar pridne kar se tiče hrane .Bravo kar tako naprej.Moram povedat da sem imela včeraj sadni dan in ni šel po planu.Zvečer sem se tako najedla domače pečenke da tud spat nisem mogla danes mi je pa tako žal.Že tako nisem en ljubitelj mesa ampak me je premamilo. Dane imam pa beljakovine in sem jedla za kosilo kuhan pršut pa malo kruha. Upam da me danes kaj ne zanese. Drugače pa tudi jaz pijem kavo z mlekom vendar sedaj brez mleka in sladkorja.Pri prvem požirku me malo požgečklja za ušesi in zaprem oči potem je pa dobro. Mi pa kile kar stojijo in sem že kar malo tečna ampak pravijo da ko začne zopet iti dol pa kar gre na hitro. UPAMMMMMMMMMMMM... LP YOY yoy
Js pijem manj sladko kavo - še vedno sladkam, vendar manj. Lejte, tole sem našla, ko sem brskala po netu: http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno& Drugi tip diete je naš. Ima zelo dobro opisane splošne smernice za začetnike. To je v bistvu tekst, na podlagi katerega sem prvič začela z dieto. LP
lp Naj vam napišem par besed. Tudi jaz pijem kavo z mlekom ampak z natrenom,sladkorja sploh ne uporabljam...že leta ne sladkam čaj ali kavo.Je pa res da sadnih čajev ne pijem(ti niso dobri brez sladkorja),zeliščni čaji so odlični grenki,zeleni čaj pa pijem z natrenom in čist mal mleka... Ravno zadnjič sem nekje zasledila članek da kako natren in ostala sladila škodijo zdravju....zakaj jih pa potem delajo??????" Kar dosti dela sem imela da sem spet vse prečitala in moram napisat da ste zelo pridne jaz pa sem bol tako tako...spet sem pojedla preveč vse primerno B dnevu ampak sem mal pomešala stvari... Jutri pa mislim da bo moja vložena fižolova solatka ki jo imam najraje sam potem bi morala spat sama,pa ne gre ker imamo samo eno spalnico ha,ha,ha....mož ponavadi izjavi da se bova zadušila v lastnem dreku... Tako zdaj pa naprej na gospodinjska opravila .Bodite še naprej tako pridne.. saj ne da mi je tak hudo............. darja-
Darja, umetna sladila so začel delat, ker so bila priročna za hujšanje in kao zdrava - ker sladkor menda ni zdrav (a tko? ) In potem čez neki let na podlagi bolezni ljudi in dodatnih študij ugotovijo, da morda pa umetna sladila niso tko ok, kot se je v začetku govorilo. Sej en kup umetnih zadevščin ven dajo samo zato, ker se dobr prodaja. Podkupijo kakšno zdravstveno organizacijo, da dobijo štempl, da je za človeka vredu. In to je to. Lepi dnarčki za proizvajalce. Js umetnih sladil rajši ne uporabljam, ker sm brala velik o aspartamu in teh forah. Po njih me ponavad tud glava boli. Napisanega je zelo velik negativnega, na kaj vse naj bi vplivalo in povzročalo. Vseen rajši uporabljam cukr, če že kej. Za kavo uporabljam rjavega trsnega. Čaje pa vse po vrsti pijem brez sladkorja. Zdejle pa končujem že tretjo 0,5 flašo vode. Dons sm na pol na vodi :)
Oj! Pa se končuje še en dan. OH dan. Za kosilo sm imela makarončke s česnovo omako pa drobtinicami. Mi je zelo žal, ampak brez drobtinic makarončkov ne moram jest. Vem, da je za oh predvidena sladica, tudi čokolada, ampak,..., jaz sem pojedla CELO. Sicer z 70% kakava, ampak,...! Je to prav, lahko? Če je bila pa takooooo dobra. Jutri pa sadni dan, komaj čakam. Mejte se, pa vztrajajte. bay bay barbay
No tako,pa sm spet tle, ja ostali malcajo , jst sm šla pa rajš mal sem pokukat, kaj se tle dogaja. Moram priznat,,,,ja jaz sem pripravljala malčko,.,.in kaj se je zgodilo?? Mal so mi vajeti ušle iz rok....??????!!!!!! ČIST MAL SEM PROBALA,,,ampak res čist mal, ampak jst vem , da to ne bo škodlo,glede na tako majhno količino,se pa res nimam kej sekirat,ampak OBLJUBIM,da ne bom več. Vsem želim lahko nočko , pa veselo naprej,.... čauči bauči LUCKY LUCKY DAY
kalcicl je napisal/a:
Zanima me kam uvrstiti ajdovo kašo,piro,ričet..Vložena koruza je v škrobnih živilih.Ali se motim?
Mislim, da vse našteto spada med škrobna živila. Nena
Ojla, Al še vse spančkate? Sicer pa se sam na hitro se oglasim, ajdova kaša se je na OH dan (razloženo v Rinini knjižici - jedilnik 9) drugo pa na Š. dan. lp s.marinka4
Ojla. Ne ne spančkamo več, že eno uro delamo. Danes je sadni dan, komaj čakam, grozdje, mandarine,..., ampak ne bo pa vsega preveč. Aja, pa vsak dan sem na orbitreku.Kakšna muka, ampak komaj čakam rezultate. Mejte se barbay

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti