Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene Končno sem ga nahecala, računalnik seveda, je včeraj celi dan nekaj "štekal"....... Dans je moj sadni dan in zaenkrat nimam težav, čeprav po kuhinji že diši,saj pripravljam kosilo za ostale člane. In ko skončam kosilo ,grem na en sprehodek,s svojim malim sončkom. Močno upam, da bom zdržala tale sadni dan...... Ja pistacije baje spadajo v sadni dan (((oreščki))), vsebujejo maščobe, le da so rastlinskega izvora....... in knjigi piše , da kar je preveč, ni zdravo,,,ter da so soljeni in praženi prepovedani... Tako NAJA74, le uživaj v pistacijah še naprej in kot je napisala Kristalka OGROMNO ,,, stran ,, pa bo Veliko vztrajnosti še naprej lucky
Evo mene "zabušantke" Priznam, imela sem neko noro obdobje. Nisem gledala kaj jem ampak sem "žrla" vse po vrsti. No, hvala Bogu je sedaj vse po starem pa še ponedeljek je Ravno prav za novi začetek oziroma nadaljevanje tam kjer sem ostala. Danes sem (kot naročrno) na VITAMINČKIH in sem karseda pridna. Zajtrk: 2 pomaranči Malica:10 suhih sliv Kosilo:jabolko + ena manjša rdeča pesa + 3 korenčka Pila pa nisem veliko (saj še ni konec dnava, bom že nadoknadila) saj sem že navsezgodaj bila na gin. pregledu, potem me je čakalo še par opravkov na Upravni enoti, pa trgovina in...evo me. Sem nazaj bila pred približno pol ure in ravno kosilam prej napisano. Mnjami, je zelo dobro. In nasitno. In hitro za pripravit. Skratka oh in sploh. Upam samo, da ne bom prehitro lačna. Pohvale in dobrodošlica vsem novinkam (in povratnicam seveda). Lep dan še naprej blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 03. mar 2008 12:33:43
Blažkaa dobrodošla "spet doma". Sedaj pa kar pridno nadaljuj, če ne ti bo tehtnica preveč zamerila tvoje "sprehode". Pa uživaj v viteminčkih do jutrišnjega kosila - brez grehov, seveda Kristalka

Pozdravljene

Berem, da tudi ve ne jeste kruha.

Vsako jutro se stehtam,če sem kaj sklatila. Počasi grejo kg-ji lepo dol.Imam že dobro 7 spredaj

S to dieto sem res zadovoljna.Najboljša od vseh, kar sem jih sprobala.Tudi Montijeva je dobra,samo brez

sladkarij meni ne gre.Sadaj se lahko vsake štiri dni tolažim s torticami..................

A ni to fino?

Danes sem imela pečen fižol in še zvečer bo.

Jutri pa žganci in zelje brez krompirja in zabele. Ali so lahko ajdovi ali naj bodo beli?

Lep dan

valery2
Oj..jaz sem pa spet vse nazaj dobila ..zjokala se bom res. Ze dve leti se matram..10 kg sem nazadnje dol dobila s to dieto, zdaj pa zdrzim 2 tedna, pa skos mamo neke vecerje pa feste pa skos je kej.. kako ve take situacije resujete Zalostna Visage
Visage, moram priznati ,da odkar sem na tej dieti, še nisem bila v taki situaciji,..... ampak , ko mal pomislim za vnaprej , se kaže kar precej fešt In kako bom rešvala te situacije Hhmm, še sama ne vem...??!!! Tako sadni dan zaključen, potekal brez posebnosti in kriz((( vsaj zaenkrat)))). Jutri pa novim dogodivščinam naproti Lepo se imejte in lep preostanek večera še naprej ČAUČI Lucky
Tudi jaz zaključujem sadni dan- upam, da nisem pojedla preveč. Je sadja sploh kdaj preveč? Visage, tudi mene zanima kako druge rešujejo te zadeve. Marca imamo rojstne dni, fantovščino in dekliščino, v začetku aprila(prvi vikend) pa še poroko. Hrane veliko, še več pa sladkega. Bomo že, saj če se parkrat pregrešiš,..., pa potem potegneš še za kakšen teden ločevanje. Lepo se imejte barbay
pozdravljene dekleta, mal vse grešimo a ne, samo tole se bo vse poznal, tako da bolj bomo pridne, manj nas bo skup. moj sadni dan je minil brez posebnosti in lakote, spila sem 3,5 l vode, nabrala en vagon regrata za jutr in pojutrišnjem, ko pravijo da bo sneg. zdejle grem pa spat, je že prilično dolg dan. lp. sissyp
Tud jaz kr naprej grešim...Prejšnji teden sem bila tako pridna...ta vikend pa katastrofa in še ga kr serjem....moram se spravit k sebi...pomlad prihaja... A je gledala katera mogoče eno oddajo zdaj med vikendom (se mi zdi da je bila na SLO1, kako je shujšalata VIDA PETROVČIČ....piše knjige in vse....matr kako ji je uspelo... Prav zavidam ji... Baje piše tudi knjge o svojem hujšanju.Je že katera prebrala katero od vas? Sam za moje pojme ne rabi shujšat nič več...kajti postaja že grda lepo se imejte, pišite in dijo vsem NAJA74
Ojla, Pozdravček vsem, tudi mene že ni blo nekaj časa tu gor, mal me je zdravje za...., pa sem sedaj že malo bolje. Kako pa je z dieto pa rajši ne sprašujte - podobno kot pri Blažki, sedaj pa bom bolj resna, če hočem v slabih 2 mesecih še kaj dol spravit (manj kg ko hočeš spravit dol, težje gre," vaga" pa tud vsak dan drgač kaže tako, da sem jo kar pospravla nazaj v "škatlo". Se oglasim spet, ko bo kaj več časa s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti