Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Končuje se moj prvi dan, upam, da po pravilih. Ja kot sem rekla, če bo prvi uspešen, bodo tudi naslednji. Res pa je, da mi skačejo pred očmi razne sladke dobrote, in to že na prvi dan, kaj šele pride. Imam pa problem z jutrišnjim dnem. Jutri je Š.dan, mene pa cel dan ne bo doma, niti za kosilo ne bom imela časa. Kaj naj pojem na hitro, oziroma s čim naj si nadomestim kosilo, ker ne bo časa za pojesti kaj kuhanega. Aja pa od jutri na prej na orbitreku, upam, da bo kaj pomagalo. Še prošnja; je bil moj današnji dan pravilen? Moj jedilnik ; Zjutraj; zeleni čaj, pomaranča Kosilo; polnozrnata majhna žemlja, košček kuhane govedine iz juhe, mešana solata(paradižnik, kumarica, olje, sol, kis). Večerja; Je ne bo, ker grem spat Med obroki; Voda ( sicer samo liter in pol, ker se mi zdi, kot da bi kamen pila, se moram še navaditi) Je to tako kot mora biti? Ja je šele prvi dan, ampak moram po pravilih, tako da je vsak komentar, pomoč zaželjena. Lepo se imejte, pa vztrajajte. barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 25. feb 2008 18:51:11
pozdravljeni barbay, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi danes skuhala riž, jutri bi pa naredila hladno solato in dodala še zelenjavo. To bi lahko vzela s seboj..... no to mi je prvo prišlo na misel. verjetn je še kaj drugega......... pa tudi kos polnozrnatega kruha lahko poješ zraven. Če imaš možnost kam iti jest, pa si lahko naročiš testenine z veliko solate. Tudi jaz imam jutri Š dan, le da bom naredila rižoto in veliiiiiiiko regrata. Pa uspešno vsem. lp. sissyp Sporočilo je spremenil(a) sissyp dne 26. feb 2008 07:12:59

Pozdravček.Sem še vedno z vami.

Danes sem imela OH dan . Pojedla sem: banano, pomarančo,pico s paradižnikom in gobicami,jabolčni zavitek  in rebro čokolade . Popila veliko in čaja. Danes se počutim super. Kot da nebi bila na dieti.

Jutri bom pa gotovo padla v krizo. Naj si skuham zelenjavno juho ? Ali potrpim z  .

Pomoč prosim.Ali se pije zelenjavna  juha tudi na OH in sadni dan? Jutri se pa stehtam ,da vidim,če je že kaj učinka .

LP

valery2
valery2, sem tudi jaz bolj začetnica, vendar mislim, da na OH dan ni juhe, vsaj jaz je ne pijem. če se motim naj me katera popravi, vendar v priročniku Rine ni zaslediti juhe na OH dan. Juha je le na beljakovinski dan- iz mesa in na škrobni dan-iz zelenjave. Na sadni dan ni juhe. lp, sissyp
Lep dan vsem....zopet se javljam...za mano je prvi dan USPŠEN....ni mi bilo težko, lakote nisem čutila....super.Včeraj sem res veliko pila vode, še sebe sem presenetila.... No, sisssyp da ti povem....nikoli nisem pila juhe in kruhu sem se res popolnoma odpovedala, poznalo se je, ti povem da se izplača....Glede *špeha* pa tako....ko sem prvič delala dieto se mi je lepo poznlao povsod...kr kopnel je špeh....brez kakršnekoli telovadbe pri meni....sem imela lep trebuh...shujšala sem kr precej....če bi pa še telovadla bi shujšala po mojem še več, sam nimam časa za telovadbo...vse kar nardim zase je....da si zvečer oblečem eno trenirko in sicer podarila mi jo je prijateljica iz Švice.To je termo folijska savna trenirka....v njej nardim par korakov in se potim kot nora.....to pa je tud vse pa še te ne oblečem vsak dan, ker me čas preganja in otroci. Danes me čaka drugi dan, za malico imam pripravljeni 2 oranži, za kosilo pa regrat z vročim krompirjem..njamiiiiiiiiiii, večerjam pa tud ne ... se jutri spet slišimo dijo vsem NAJA74
vidim, da se tudi brez večerje preživi, ... pa ni nobene hude krize? kar se tiče telovadbe, ne vem koliko sploh lahko telovadim, ko sem 4 mesece po carskem rezu. Že ko grem z vozičkom malo po hribu, me vse boli. Tako da telovadbe pr men ne bo. Imam tud jaz telovadbo s pospravljanjem, kuhanjem, ..... dva otroka itd.... lp vsem, sissyp
Hello! Ja tudi za mano je prvi dan. Zanimivo, ko sem šla spat, sm čutila lakoto, tako da še spati nisem mogla. Je pa zjutraj minilo. Danes bom jedla riževe oblate in pa zelenjavo. Lepo se imejte barbay
Pozdravljene punce. Vsem, ki ste nove polagam na srce: držite se diete, ker v prvem krogu je najlažje shujšati, vsak naslednji krog je težje (govorim iz mojih izkušenj).V prvem krogu sem iz 110 kg prišla na 86. Potem sem par kg dobila nazaj (92) in ko sem se lotila ločevalne spet sem prišla samo do 87. Premalo trme in prepričanja "da itak vse že obvladam okrog diete" Zdaj pa te kg držim. In še vedno ločujem med obroki. Barbay, priporočam ti, da ne izpuščaš večerje, ker boš tako vedno hodila spat lačna in boš drugi dan toliko težje zdržala samo ob sadju do kosila. Lepo se imejte. Grem delat, zunaj pa tako lepo vreme Hema
Ojla, Hema kje pa se skrivaš , pa Blažkaa, Kristalka, Darja? Mal napišite kaj ste novega doživele na blog? Jaz sem se začela mal bolj disciplinirano držat diete, ker sem zmotno mislila, da lahko ob vsej "rekreaciji" grešim pa me je neslo, tako, da moram podaljšati tja do maja. Sicer pa je zunaj tako lepo vreme, da če niste v službi se splača iti ven v naravo (jaz bi šla po regrat , pa na žalost ne morem, ker sem v službi) Lepo se imejte in podite pridne s.marinka4
HEMA je napisal/a:
Pozdravljene punce. Vsem, ki ste nove polagam na srce: držite se diete, ker v prvem krogu je najlažje shujšati, vsak naslednji krog je težje (govorim iz mojih izkušenj)... Barbay, priporočam ti, da ne izpuščaš večerje, ker boš tako vedno hodila spat lačna in boš drugi dan toliko težje zdržala samo ob sadju do kosila.
Nobenega obroka ni dobro izpuščat - telo hrano hoče, če mu je ne daš, se brani tako, da nazadnje pojedeno "uskladišči", potem pa nastajajo maščobne blazinice. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti