Burito palačinke z lososom
Bolečine pri slinavki so zadosti hude, da se ne sprašuješ, a je ali ni...![]()
Moja izkušnja s slinavko: bolečine v žlički, kot bi bolel želodec. So pa neznosne, kaj takega sama ne pomnim, pa sem pred tem imela napad žolča, ki tudi zna precej bolet. Za slinavko je značilno, da se bolečina iz žličke širi proti hrbtu, nekako ob rebrih, tako da ne vem, če so bolečine v križu ravno značilne za težave s slinavko.
Mamamia
mamamia
| valikaben je napisal/a: |
| Mamamia, nimam sicer kakšnih praktičnih izkušenj z vnetjem trebušne slinavke, bi ti pa zelo priporočila, da si v knjižnici sposodiš kakšno knjigo dr. Dražigost Pokorn (napr. Zdrava prehrana in dietni jedilniki in še veliko je teh njegovih knjig, v katerih najdeš tudi recepte za pripravo jedi). Mislim, da bi ti znala biti ta literatura v pomoč, da osvojiš osnove za "tvojo" dieto, potem bo pa vedno lažje. Veliko zdravja ti želim in čim prejšnje okrevanje.valikaben |
Hvala za lepe želje, a tele moje težave so bile v letu 2005. Po bolnici in zdravilišču sem hitro okrevala, po dveh letih stroge diete se postopoma vrnila na običajen način prehranjevanja, in z nekaterimi omejitvami je tako še danes.
Je pa res, da se sprva težko navajaš na omejitve pri hrani, ampak male sive celice so začele hitro delovati in potem se izkaže, da se lahko pestro in zdravo prehranjuješ tudi z mejitvami. Sem kar brala tudi literaturo od dr. Pkorna, sila uporabne reči, veliko idej in napotkov.
Pozdrav, mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Polpetki iz melancan