Živio!
Marička sveta, pol ure sem vas prebirala in kar sproti pozabljala, kaj vam moram odgovoriti, oz. napisati.
Pa poskusimo:
Terlikar, tudi jaz sem zadnjič jedla v eni piceriji zelenjavno pico: prvič, zadnjič, in nikoli več!!! Na njej so bile enake sestavine kot na tvoji, samo koruze ni bilo. Pa to ni bilo niti za pogledat, kaj šele za pojest. Doma mi je pa tako dobra. Seveda jo naredim brez cvetače, brokolija,korenčka in belušev.
Riba - ribica, ta tvoja ideja za srečanje je enkratna, a žal sem tisto soboto na Abrahamu. Res mi je žal, ker imam samo dobre pol ure do tja in bi z veseljem prišla. Mogoče pa bo lilo kot iz škafa, pa bo treba prestavit hi hi? Joj sem žleht - samo hecam se in si želim, da bi se nam enkrat res izšlo.
Marjanca, tudi jaz sem vesela za tebe, da ti ne bo treba pod nož. Že kar nekaj časa spremljam tvoje probleme s hrbtenico in vsa prizadevanja in voljo, ki si jih vložila v omilitev težav. Res super.
Pa še celulit - res je, kot praviš. Meni je s kg skopnel tudi celulit. Seveda ne ves, ampak na pogled je pa 90 % boljše.
Mala mucica. Dobrodošla med nami. Imam eno vprašanje zate. Pišeš, da si bila 1 mesec na dieti, shujšala 5 kg, potem pa vse in še več pridelala nazaj. Kako si pa jedla po dieti? Si še ločevala ali med seboj mešala B, Š in OH?
Včeraj sem dobila enega najlepših komplimentov! Sicer se ne sliši nič lepo, ampak jaz sem ga vzela za pozitivnega. In sicer: moj sin (14 let) me je gledal v majčki in trenirki in rekel:"Mama, zdaj pa nehaj hujšati, ker si že cela skupaj potegnjena!" Komentar ni potreben.
Riba-ribica, nisi krava. Nič bat. Sem se prav nasmejala ob tvojem komentarju. Namreč, toliko zelenjave in sadja, kot sem ga jaz pojedla v zadnjih dveh mesecih in pol, nisem prej v pol leta. Pa še to se moram pohvaliti. Veste, da do letos nisem jedla regrata? Enostavno mi ni šmekal. Ko pa sem vas brala, kako ga jeste na Š, na B, na Oh...dan, sem ga začela tudi jaz. Tako da sem ga imela včasih tudi na sadni dan za kosilo. Hvala vam!!!
Pravite, da vam voda zastaja, da ste otečene... Jaz sem že četrti dan napeta, kot da bi bila v 5 mesecu nosečnosti. Nonstop me matrajo vetrovi, zaprtost... Pa nič ne grešim. Na dan spijem sigurno 2,5 l vode, včasih še več.
Je še katera v soboto na sadju, v nedeljo pa na vodi (luna!!!). In to bo moje praznovanje Abrahama.
Darchy, nas še bereš? Kako kaj kilogramčki? Stojijo, kopnijo ali...?
Aknirad-bombica