Pistacijeve rolice
Sej vem, sem jih že naročala pri Kmečkem glasu. Jaz naslednjič pridem po avtograme za v knjige, opala... Pa kupit še Čokolado in Kavo. Jutri bo pa kosilo iz njegove knjige o krompirju...
Kaj, a Kruh in Potice so res še? Moram preverit pri KG...
lidkaTo je pa super, da bo mojster nadaljeval s tečaji. Če le ne bo zbolel po vseh teh v oktobru.... Meni se kar smili. Gledam na njegovi spletni strani, pa še ni nič objavljenega. A katera kaj ve o tem? Mene zelo zanimajo teme tečajev.
Lep konec tedna vam vsem želim.
Rekel je, da bo vse tečaje ponovil, te ki so bili do zdaj. Baje. Jaz tudi čakam, objavil bo pa jutri...
Sem videla na Kmečkem Glasu, res so potice in Kruh še, ampak o popustu ne duha ne sluha. Vseeno so pri mojstru knjige cenejše, jaz za nobeno nisem dala več kot 20 evrov. Pa sem kupila; Krompir, Med, Mleko, Slastno pecivo...
lidkahttp://www.kulinarikagoljat.si/index.php?page_id=6
Juhuhu novi tečaji. Jaz sem se že prijavila na dekoracije tort.
Reca, vidiš, zdej pa jaz hodim... : ) Sem mu zadnjič povedala, kako sem ga imela za samoumevnega in sem kar par let odlašala, ker ni bilo časa. na koncu pa ugotoviš, da je to samo interes. Če ga imaš, si boš našel tudi čas. In zdaj si ga najdem, pa imam daleč več dela kot včasih...
Jade, na krašenju se vidimo...
lidka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Gravče Tavče ali Prebranac