| katka lopatka je napisal/a: |
| Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki ....... |
še poslikala sem obe varianti od blizu - link je v prejšnjem (popravljenem) prispevku.
Cila| katka lopatka je napisal/a: |
| Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki ....... |
še poslikala sem obe varianti od blizu - link je v prejšnjem (popravljenem) prispevku.
Cila| katka lopatka je napisal/a: |
| Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki...madona...imam takega ravnega in sploh ne funkcionira dobro, tudi za česen ne, zato mi je to čisto odveč početi in ga sekljam |
rdkapica, Lučka živi na italijanski strani zdaj že bivše meje. Drugače pa kostanjevo moko dobiš v trgovinah z zdravo prehrano, sama kupujem tisto od nem. proizvajalca Hammermuehle.
Loni Makaroni| Sy je napisal/a: |
| Popravte me, če se motim.... A hočte imet rjavo kožico v kostanjevem pireju? Zato iščete stiskalnico za česen z "zobčki"? Jaz moram tud v nabavo svojega pripomočka za stiskanje, do zdaj sem imela izposojenega. LP! |
Ne, ne. Nočemo rjave kožice v pireju. Mimogrede v tej temi iščemo še stiskalnico (z zobčki) za stiskanje česna samega.
Cila| Loni je napisal/a: |
rdkapica, Lučka živi na italijanski strani zdaj že bivše meje. Drugače pa kostanjevo moko dobiš v trgovinah z zdravo prehrano, sama kupujem tisto od nem. proizvajalca Hammermuehle. Loni Makaroni |
| malan je napisal/a: |
| jaz jo sicer imam, vendar so te zadeve majhne - v nje maroni in večji kostanji ne grejo? poleg tega vtikat vsak kostanj posebej in čistit...še vedno bo zamudno |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Palačinke z gobami in ajdovo kašo