Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Juhu! Maychi, kostanj je škrob. Tudi jaz ga že zelo komaj čakam. Lep pozdravček, S.
Maychi jaz se tehtam največ enkrat na teden in to navadno v ponedeljek zjutraj, zato se mi tvoja odločitev glede prepogostega tehtanja zdi odlična. Je pa super "filing" zjutraj, ko čutiš na svojem telesu spremembe, bi najraje kar na tehtnico stopila, vendar raje pomerim kakšne hlače kako stojijo, saj kilogrami niso merilo. Si mi pa vzela vprašanje, glede kostanja, z jezika. Verjameš ali ne, že cel vikend sem domače spraševala kam po njihovem mnenju spada kostanj, vendar brez uspeha vsi skupaj smo samo ugibali(meni najbolj vleče na škrob, vendar je to samo maje ugibanje) . Zato tudi jaz prosim, če katera ve naj nam sporoči. Jesen je tu! Afrodita tudi jaz ti bojl priporočam Orbitrek, tako delajo vse mišice, pri kolesu pa na najpomembnejšem delu telesa sediš. Jaz imam le tega in sem zadovoljna z njim, čeprav trenutno še čaka v pripravljenosti, kar nekako ne najdem tiste volje za začetek. Verjetno me bo vreme prisililo v to, saj je pri takšnem mrazu nemogoče rolat ali kolesarit. Za enkrat še vstrajam vsaj v sprehodih v naravo. No Maychi kakor kaže sem z rekreacijo na dobri poti. Imam vsaj močno željo, da z njo aktivno začnem. JamieO sklepam, da imaš tudi ti to napravo, kako pogosto jo uporabljaš in koliko časa na dan? Prosim pomagajte glede kostanja. Lp, zdaj grem pa na kosilo. Dober tek tudi vam!!!! Rožica
No pa me je Anomis prehitela. HVALA TI ZA INFORMACIJO !!! Rožica
Anomis-hvala za odgovor. TAko, izgleda da bo od sedaj moj jedilnik vsake 4 dni (na škrobni dan) zeloooo enoličen!!! Kostanj, kostanj, kostanj in še enkrat kostanj-kaj hočemo, če ga pa lahko ješ samo tisti mesec na leto, pa tako je dober Rožica, že to da razmišlajš o rekreaciji, je nekaj. Prej ko se boš zavedala, pa boš že globoko v tem. Tako je bilo pri meni. Prijateljica me je vprašala, če grem z njo na hrib, sedaj pa hodim vsak dan (da se pohvalim, približujem se 40 vzponom). No dopoldneve pa preživim na sprehodih z mojim psom (okoli 1 uro). A ni bil današnji dan super, ker smo imele sladico , čim več takšnih. Lep pozdrav vsem maychi
lep pozdrav! za jutri nimam nobene ideje kaj naj jem! Imam pa š dan. A ga ma še kera? A ma kdo kako idejo?
Mary PASULJ! Škrobni dan imam jutri in se ga že prav veselim! malamisha
Mary, recimo ričet ali pa krompirček v pečici pečen, pa zelenjavica zravn, mmmmm .Lahko tudi zelenjavna rižota,kus kus,..... Skratka jedi je več kot dovolj. Moram priznat, da meni najmanj domišljije dela pri beljakovinah, pa ne vem zakaj no. Čeprav se danes kar veselim, ker bom jedla eno ful dobro domačo klobaso, upam da ne bom snedla celo, pa bo potem moj dragi jezen. Ampak je pa fino, in nocem nehat tko jest!!!!! Hocem se pred božičem super počutit, da bom lahko lepo papcala,potem pa že spet se pazila . Če je kakšna idejca še za beljakovinski, pa kar povejte. Lep dan, lara
Jutro.. Tudi jst imam danes škrobni dan...mogoče kakšna ideja; jedla bom rižoto (z rjavim rižem) z zelenjavo: korenček, grah, fižoletke,šampinjoni, ki jim bom dodala origano in še baziliko, da bo vse boljšega okusa. Zraven pa še skleda sveže zelene solate. Baje, da vse kar je zeleno, je kalorično gledano skoraj brez kalorij, oz. jih je precej manj kot v ostalih barvah......ne vem no, tako sem slišala Afrodita - sobno kolo ali orbitrek?? Orbitrek, definitivno...tudi JamieO ti je lepo razložila zakaj raje eliptično kolo...je pa mnogokrat s temi sobnimi napravami takole, da služijo le kot obešalo za perilo, ki ga je treba še zlikat in samo prostor jemlje...kaj jaz vem, toliko ljudi zapravi zanj nekaj denarja, potem pa delajo na njem 1 mesec, ali pa še to ne...in na napravi se v stanovanju potem le še prah nabira... LaRS -tudi jaz imam rit pa joške...ampak največ me je pa na bokih...nažalost Maychi - mnjjjaaaaaammm, kostanj...nora sem nanj...kdaj se pa začne pobirat?? Kmalu ne??
Živijo! Zanima me, če se katera posti ob luninih menah, danes je namreč polna luna? Jaz sem se vedno postila ob luninih menah, za danes pa se še nisem odločila. Po mojem mnenju nima post nobenega slabega vpliva na dieto, saj so v dieto vključeni tudi 3 posti. Če ima katera kakšne izkušnje z 3MD in postenjem naj piše, lunina mena se prične ob 15:10. Lp, Rožica
Mary! Jaz obožujem solato pripravljeno iz koruze, graha in rdečega fižola. Dodam paradižnik, papriko, oz. zelenjavo po okusu. In to je to. Za mene ni boljšega na Š dan-no vsaj do sedaj je bilo, sedaj pa pride na vrsto kostanj. Rožica, jas ne vem niti, kako bom obvezen vodni dan zdržala, ne pa da bi še enega imela, kar tako zraven.. Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti