Maychi jaz se tehtam največ enkrat na teden in to navadno v ponedeljek zjutraj, zato se mi tvoja odločitev glede prepogostega tehtanja zdi odlična.
Je pa super "filing" zjutraj, ko čutiš na svojem telesu spremembe, bi najraje kar na tehtnico stopila, vendar raje pomerim kakšne hlače kako stojijo, saj kilogrami niso merilo.
Si mi pa vzela vprašanje, glede kostanja, z jezika. Verjameš ali ne, že cel vikend sem domače spraševala kam po njihovem mnenju spada kostanj, vendar brez uspeha vsi skupaj smo samo ugibali(meni najbolj vleče na škrob, vendar je to samo maje ugibanje) .
Zato tudi jaz prosim, če katera ve naj nam sporoči. Jesen je tu!
Afrodita tudi jaz ti bojl priporočam Orbitrek, tako delajo vse mišice, pri kolesu pa na najpomembnejšem delu telesa sediš. Jaz imam le tega in sem zadovoljna z njim, čeprav trenutno še čaka v pripravljenosti, kar nekako ne najdem tiste volje za začetek. Verjetno me bo vreme prisililo v to, saj je pri takšnem mrazu nemogoče rolat ali kolesarit. Za enkrat še vstrajam vsaj v sprehodih v naravo.
No Maychi kakor kaže sem z rekreacijo na dobri poti. Imam vsaj močno željo, da z njo aktivno začnem.
JamieO sklepam, da imaš tudi ti to napravo, kako pogosto jo uporabljaš in koliko časa na dan?

Prosim pomagajte glede kostanja.

Lp, zdaj grem pa na kosilo. Dober tek tudi vam!!!!
Rožica