Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Lp vsem sotrpinom ! Včeraj sem preživela prvi vodni dan, bilo je kar hudo,vendar sem bila vstrajna. Tehtnica mi kaže -5 kg,do končnega cilja mi še manjka -4 kg. Moram reči, da kakšnih velikih prekrškov,če so ti sploh bili nisem delala in upam,da mi bo v naslednjih 1O tednih uspelo. Vsem začetnikom želim veliko uspeha in vstrajajte....hm, to mislim tudi zase ! Bar*ba*ra spremljala sem tvoje pisanje in bilo je prav vspodbudno ! mary Marica Kotnik
Bravo, Mary1! Po mojih izkušnjah pa je treba paziti tudi po vodnem dnevu, apetit sem imela kot slon (ker sem želela nadoknaditi izgubljeno?). No, meni se je po vodnem dnevu ustavilo. Moram pa priznati, da imava iste cilje. Tudi jaz sem do vodnega dneva izgubila 5 kg, ostali so še 4. Pazi samo, da motivacija ne bo popustila (tako kot pri meni). Čau. sissi
JamieO, v beležki sem prejela tvoje zasebno sporočilo, ki pa je vsebovalo samo "zdravo". Ali je šlo za pomoto, ali sem jaz kaj narobe gledala? sissi
SISSI, 01.09. sem ti poslala tole: Sissi, naj te potolazi to, da po enem mesecu zelo veliko ljudi zagrabi kriza. ce ti povem svoj primer: na 3MD sem dobra 2 meseca, prvi mesec je bil brezhiben, potem sem imela 14 dni dopusta. Tu pa tam sem se brez slabe vesti pregresila, ker sem itak ful delala, pa 2x na dan sprehajala psa, ki sem si ga sposodila na pocitnice, pa drugi teden sem imela na pocitnicah necakinjo s katero sva se ful potepali naokrog in sem se 2x ornk pregersila. No, 14 dni sem ze spet v sluzbi in v glavnem se 3MD drzim, tu pa tam pa se pregresim. razlika je le v tem, da se jaz ne sekiram toliko in hitro najdem pot nazaj. Moj nasvet za tvojo super lakoto: skuhaj si zelenjavno juho (jusno kocko) - to dobro odganja lakoto. Pozdrav, JamieO JamieO
JamieO, kako paše, če te kdo tolaži...... Jaz pa taka avša, da še sporočila ne znam prebrati. Naj mi bo oproščeno, saj je bilo to moje prvo sporočilo v beležki. No, zdaj sem se že malo spravila v red, me pa naslednji teden čaka remont pri zdravniku in krajša bolniška. Res ne vem, ali mi je usojeno pripeljati to dieto do konca. Mogoče bo pa to tudi dobra življenjska izkušnja in trening vzdržljivosti. Če pomislim, res noben del leta ni idealen za hujšanje. sissi
SISSI, ti nic kaj toliko ne premisljuj, idealen cas je tukaj in zdaj! Mimogrede, v tem letnem casu sta sadje in zelenjava najcenejsi in kot ves, smo mi veliko potrosniki vsega tega, torej..................... JamieO
.............nadaljujemo, seveda. Je prav fajn, ko se 6 spredaj drži že od vodnega dne. sissi
Hay! Ne se sekirat, če imate poleg "dietnih" problemov še druge. V tem času ima človek neverjetno veliko energije, moči in imunosti (vsaj jaz sem se tako počutila in se še zdaj - v malo bolj bledi varianti). Zato zdaj zmoremo vse napore. Še dobro, saj se je začel čas prehladov. Teža mi zavidljivo stoji - kjub raznolikosti - sadje obvezno do 12 ure - ali bi morda lahko zjutraj le popila en majhen Actimel, kaj pravite? - nato kaka rižota s solato, vmes še kakšen sladek prigrizek, večerja pa sir in ajver, nato pa še zvečer kak priboljšek(sicer z bolj slabim občutkom, ampak se pri kg zaenkrat ne pozna). O sadnih dnevih nisem razmišljala, saj so mi ti bili eni najbolj težkih. Mislim da že z jutranjim sadjem dobimo dovolj vitaminske bombe. Pa če potem ne mešaš med sabo skupin, ne more iti kaj narobe. Vsaj upam! Me nekaj zanima: tiste, ki ste uspele zavidljivo shujšati do 24 kg - od katere teže ste začele in višina. Če bo le hotela katera povedat?! Eh, saj se upate, a ne? Lep dan še naprej!
Sissi, ti se kar potrudi, saj bo šlo. Ja 6 spredaj tako lepo izgleda. Jaz si jo takoooo želim. Zdaj se že nekaj časa nisem tehtala. Hlače lepo stojijo, šivi nič več ne trpijo (celo počepnem lahko brez strahu). Se pa strinjam z Jamieo, da je ta čas zelo ugoden za našo obliko prehranjevanja, ker lahko zelo veliko dobiš na domačem vrtu, če ne, je pa na tržnici bistveno cenejša kot pozimi. Čapa, jaz bi si upala, če bi bila men tistimi, pa nisem... alja
Alja, končno si zopet tukaj, sem se že bala, da si nehala, ker se nekaj časa nisi javila. Res je fino, ko po dolgem času zopet vidiš 6 spredaj in kar ne moreš s tehtnice dol, kar naprej bi jo gledal. No saj se samo šalim (čisto malo). Verjemi, da jo boš tudi videla, saj vztrajna si. Sicer pa je pomembneje, da ti hlače lepo stojijo, a ne? Sissi, sva še skupaj po dnevih? Danes imam B dan. Včeraj sem bila kar lačna, kar naprej sem nekaj iskala v hladilniku. Za večerjo pa sem jedla paradižnik, ker sem bila v družbi. Saj paradižnik uvrščajo tudi med sadje, če se prav spomnim. Čapa, ti samo glej, da ne boš pomešala vseh vrst istočasno, drugače pa če boš tu in tam kaj še dodala najbrž ne bo tako narobe. Verjamem pa, da boš itak neprenehoma spremljala svoje KG in takoj ukrepala. Sibila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti