Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi, vidim, da zacenjava skupaj. Le ta razlika je, da grem jaz drugi krog. Obema in vsem drugim zelim veliko motivacije in kontrole. Pa cim manj kruljenja. Sy
Sy, ne morem verjeti, da je že minil čas, ko si govorila da se boš jeseni vrnila.Želim ti dober začetek kleščenja kilogramčkov.Ne vem pri koliko kilogramih začenjaš (a nisi nekaj omenjala 74 kg?). Če je na prvem mestu 7, je prvi cilj šestica a, ne? Sibila, nisem prenehala, hvala za tvojo skrb. Lepo je slišati, da te je nekdo pogrešal. Jaz se približujem drugemu vodnemu dnevu, vendar ga bom zamenjala tako, da bom imela dva sadna dneva zapored. Mi je prvi vodni dan čisto porušil ravnovesje.Dan je sicer kar minil, a potem je prišlo za mano in se 1 teden nisem mogla na stari tir spraviti. Tako, drugi mesec ni tako uspešen kot prvi. Nekaj kar stoji.....Saj se res včasih malo pregrešim . Moram pa reči že to, da je uspeh vztrajati. Že odkar sem jaz začela vidim , da je kar nekaj tistih, ki so očitno obupali. Ni nas prav zelo veliko takih, ki ostanejo do konca, ali celo ponovijo krog - a ne Sy? No ampak stari mački ostajamo in ploskamo vsem, ki se opogumijo in se nam pridružijo. Danes sem začela z jabolkom, za kosilo imam s seboj ne vrste riževo solato,za večerjo isto.... Pridni bodte..... alja
Zanima me če je ta dieta priporočljiva za doječe mamice. Hvala!
Tanci, za dojece mamice nobena dieta ni priporočjiva! Jaz (še nikoli mamica) bi se kvečjemu odločila za ločevanje živil pri posameznih obrokih. Poglej še malo na forume med.over.net in se posvetuj s svojim zdravnikom. sissi
Hola! Sy, ko sem te zjutraj brala, da boš začela drugi krog, je padla odločitev. Jaz tudi. Seveda drugi krog. Sem še "zbirala" datum, pa mi ni bil nobeden všeč. Bo pač moral biti tudi ta, 13.9. Po prvem krogu mi je šlo dol samo 10 kil. Res sem se striktno držala prvi mesec, drugi mesec ni, pa ni šlo dol, potem sem pa kar malo obupala. Ampak teh minus 10 še vedno držim. Ker pa sem iz kategorije težkokategornic in moram zgubit še kar nekaj kil, rabim malo morale od ostalih. Držte fige, da bo drugi krog boljši. Lep sončen dan vsem!
Hojla punce in fanta! Po dolgem času se spet javljam in sporočam, da sem od danes ponovno z vami. V tem času sem pridelala 2 kg, pazila pa sem bolj slabo, zato se vam tudi pridružujem, da se spet navadim reda. Z vami bom samo 1 mesec, toliko da padem not. Pozdrave tudi vsem novim sotrpinom! Nenni
Pozdravljeni vsi skupaj! od danes naprej sem tudi jaz spet na dieti... zdaj sem bila mesec in pol bolj poredna, kot pridna in je že skrajni čas, da se spet malo discipliniram. Seveda močno upam da bom imela vašo podporo, ker tudi jaz vas podpiram ... danes sem pojedla dve nektarini, zdaj pijem en jogurt Yogsi, za kosilo pa si bom privoščila najverjetneje en sirov burek. to je v redu, ne? želim vam lep dan še naprej in lep delovni teden... lp, Studentka1
Nenni živjo ponovno! Pa se ja nisi odločila za hujšanje. Kolikor se te spomnim, si imela malo, malo kilogramov.... Študentka1 pozdravljena. Zdaj pa bodi pridna in nič grešit. Lahko reči in težko narediti, a ne? Jaz sem ista. Mal grešim...danes še nisem. Pri meni so večeri krizni. alja
Hoj Alja! Ne, na dieti sem sam tolk, da se reda navadim. Zdaj imam krizo, ker bi skoz jedla sladkarije, tko da sem na najboljš poti da pridem do istih kg, zato je boljš, da prej neham.
Pozdravljeni. Danes sem se odločila, da si poiščem neko dieto, ker bi rada shujšala in sem našla tale vaš forum. Je preveč vsega napisanega, da bi lahko vse prebrala, vedar pa sem vseeno izločila, da dieta traja 90 dni in se ločujejo živila. Na eni drugi strani sem našla "90 dnevna presnovna dieta" in mislim da je to ta vaša 3md dieta. Imam prav? Tam sem zasledila tudi, da se na beljakovinski in škrobni dan pije juha. Kakšna, koliko? Hvala za odgovor in veliko uspeha vsem skupaj.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti