Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Lep pozdrav po dooooooooooolgem času tudi od mene ! Med tem časom, ko me ni bilo , se je pa marsikaj spremenilo. Ne samo, da smo zasvojili pol Slovenije ali še več, ampak smo dobili tudi posebno mesto na forumu.To bo dežela samih suhih ,zdravih in fejst ljudi.Aja, na sončni strani Alp, seveda. Torej ,februarja začela, z kar nekaj prilagajanji in pregreški končala konec maja, malo podaljšala( bolj kot ne neuspešno), shujšala 10 kg - super fajn !!! - (začela pri 106 po porodu) in se čez poletje zredila med 3 in 5 kg. Skratka, nisem se držala navodil za po dieti in se mi je nekaj kg vrnilo. Zdaj bi seveda rada to malo popravila in se prepričala, da se da res shujšati za 25 kg. Zame bi bilo to idealno. Saj se ni problem držati potem, ko si enkrat notri, samo začeti je problem.Ponedeljki so nekakšne prelomnice, ampak potem vidiš, da je nekaj ostalo od nedelje in puščal pa res ne bomo......pa smo tam kot kante za smeti !!! Vidim, da so se nekateri lotili diete kar 1.septembra, tudi jaz sem si določila datum za takrat, pa ni in ni zlaufalo.Si moram spet dati en datum in se res zagreti, da začnem. Upam, da kmalu zberem korajžo. No, lep konec tedna vam želim in se beremo ! LP Rmeli
Rmeli, ni še konec tedna, da bi se poslavljali in začeti je treba DANES. Sibila, še sva skupaj po dnevih. Včeraj se mi je B dan prvič malce uprl. Skuhala sem ričet in včeraj jedla meso s solato, danes pa preostanek. No, bilo mi je pošteno slabo po tistem mesu, kljub temu, da sem izbrala res nemastno meso. sissi
Rmeli, nikar ne čakaj, začni že danes, ker jutri je vsako jutro zopet jutri. Verjemi, res je tako. To je isto, kot smo doživeli na eni planinski koči, kjer so imeli obešen napis JUTRI JE PIJAČA ZASTONJ in naslednje jutro, ko smo vstali, še je ta napis vedno veljal. Torej, vedno je bilo jutri, nikoli danes. Sissi, zanimivo da je bilo tudi meni včeraj malo slabo po svinjski pečenki, ki ni bila mastna, ampak mojemu telesu vseeno neprijazna. Zanimivo ne, da se samo telo upre. Mogoče pa je res nekaj na tem, da se ti spremeni presnova, če pa ne to, pa se telo vsaj privadi drugačnemu načinu prehranjevanja. To ni bilo prvič in ne vem druge razlage. A jo ve katera? Sibila
JOj, sem se pozabila pohvalit. Danes sem oblekla ene že malo bolj jesenske hlače. Kupila sem jih lani, ko sem že bila malce bolj baročno zaobljena in bila ful vesela, ker sem nase še vedno spravila hlače št. 40. No, danes so mi pa prevelike in je tako fajn, če pomislim, da bi verjetno morala imeti hlače št. 38. sissi
Moj preizkusen recept za hujsanje je: "nikoli se ne najej do sitega". Jem vse kar si pozelim, ampak v majhnih kolicinah. Recem vam, da mi to krasno uspeva ze vrsto, vrsto let. Pri tej dieti ni nobene lakote, ampak samo malo samokontrole. Uzivajte v zivljenju. Izidora Černigoj
Ja, bo držalo Izidora - ko si enkrat na pravih kilah. Če jih imaš pa 20 ali več za oklestiti, je pa kak drug način uspešnejši!. Jaz sem po 3MD dobila 2 nazaj, pa se sedaj par dni držim tudi tvojega recepta in res gledam na količino in na to, da se po kosilu ne lotim še česa sladkega - pa je zanimivo - po nekem času pozabim, da se mi je prej luštalo še nekaj sladkega - in kile so spet take kot pred dvema mesecoma - se pravi imam še en mesec, da dokažem, da je prišlo do spremembe metabolizma. No, ne glede na rezultat čez en mesec, vem, da je do spremembe prišlo, saj se sedaj po "pregrešitvi" telo zna nekako samo spucati, če mu le dam priložnost (sadni dopoldnevi in včasih tričetr-dnevi), sadni dnevi mi po zaključeni 3MD nekako ne uspevajo oz. se niti ne odločim zanje, pa mi prej sploh niso delalli problema, vedno sem jedla samo sadje na vitaminski dan. Lep pozdrav vsem in ne obupat - čez vikend pa na kak lep izlet oz. pohod, pa naj bo vreme takšno ali drugačno... Encijan
Drage sortrpinke in 2 sotrpina, jaz koncno odhajam na zasluzeni dopust. Veliko uspha vam zelim pri izgubi kologramckov. Meni se 3MD konca 4.dan dopusta. Bye,bye JamieO
JamieO Lepo se imej in uživaj, ko prideš nazaj pa poročaj! Sissi imam enake probleme z hlačami. Premajhne kupila in ko sem čakala, mi bojo končno prav sem shujšala in tako, da jih bom mogla popravljat! Nikoli prav! JOKL
Pozdravljeni sotrpini-ke! Danes se vam oglašam prvič, ker bom jutri začela z dietio (psihično se pripravljam že približno teden. Torej jutri je moj PRVI DAN!!! Imam pa kar nekaj vprašanj in vem, da je najbolje da vprašam strokovnjake za to! Vidim da je na to temo ogromno strani, vendar povem po pravici se mi jih ne ljubi odpirat in iskat kar me zanima... 1. a je potrebna kakšna čakalna doba med različnimi obroki, kot pri dieti J.Mazel? 2. glede zajtrka, kaj če se zgodi da si po zaužitem sadju lačen pred kosilom, a lahko poješ še sadje ali kaj druga? 3. ali je oitrebno jemati kakšne vitamine, suhi kvas, ali kaj podobnega, ter kako je z otrobi(pijem jih namreč vsako jutro na tešče-ali lahko nadaljujem)? 4. glede solate pri kosilu in večerji me pa zanima ali moraš jesti isto solato ali lahko drugačno (npr. za kosilo zeleno, za večerjo paradižnikovo)? 5. in še zadnje vprašanje: glede navtralnih živil, če prav razumem, v to skupino spada skoraj vsa vrsta zelenjave, ali jo lahko ješ zraven B, OH in škroba? Vem da je veliko, vendar bi vas prosila za pomoč, da bo moje hujšanje čim bolj uspešno. Veliko uspeha in izgubljenih kg tudi vam Lp,maychi
Maychi, za začetek si preberi vse o dieti na http://mojplanet.com/dieta/index.html! Na prva tri vprašanja dobiš odgovore tam, če se hočeš točno držat navodil. Za solato pa ni nujno, da ješ za kosilo in večerjo enako. Skoraj vsa zelenjava je nevtralna, ješ jo kadarkoli. No takole na hitro, nisem preveč zgovorna ampak za začetek bo že. Želim ti veliko uspeha pri ločevanju živil in izgubljanju kilogramov. Lahko noč! JOKL Sporočilo je spremenil(a) JOKL dne 12. sep 2004 22:49:30

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti