Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marina5 jaz ravno danes zaključujem svoj prvi vodni dan. Popila pa nisem niti kozarca vode, cel dan sem pila metin čaj. Mislim da v Rinini knjižici med tekočino prištevajo celo bistre juhe, jaz sem to razumela kot dovoljeno, vendar je nisem uživala. Mislim, da ni velike razlike med vodo in čajem (seveda nesladkanim). A ja, pila sem tudi limonado (grenko) in zjutraj skodelico črne kave. Kar vstrajaj naprej, majhne pregrehe naj te ne spravijo s poti. Če smo vstrajale do prvega vodnega dne bomo še naprej. A Ne? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dobro jutro dekleta! Uspešno sem preživela moj 1 dan! Danes pa ne vem kaj naj jem. Imate kakšen predlog? V službo sem si prinesla domače hruške in pa seveda vodo, tak da bom zdržala do 3 popoldan. Slončica vse najboljše za tvoj rojstni dan! Barbolinka
Hej Slončisa, malce z zamudo, pa vseeno iz srca vse najboljše. Ah teh 30, sej ni tako grozno, samo tako se sliši, meni samo še malo manjka do 30-tke , pa se počutim mlado. Barbolinka, predvidevam da imas skrobni dan, lahko ješ riž z zlenjavo pa zraven solato, ali pa kaj z fižolom, lahko pečen krompirček in zelenjava, nekateri kus kus dajejo pod škrob drugi pod OH, tako da ne vem tvoja odločitev. lahko celo solato s koruzo,.... Ogromno je enih kombinacij, sem pa našla še tole stran, ki mi marsikateri znala pomagat in dati zagon. http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& Malo si poglejte, pomaga Lars
Lars, najlepša hvala za to stran, fuuul velik kombinacij je! Barbolinka
Lep dan vsem! Lars in vse ostale, na tisti strani je prepisan jedilnik iz Rinine knjižice, tako da kdor je nima lahko ideje poišče na tistri strani. Mi je pa veliko bolj všeč, ker je ločeno glede na beljakovine, škrob,... in ne na dneve kot v knjigi. Kadar jez ne vem kaj naj jem navadno preberem predloge v Rinin knjižici in ker so razvrščeni po dnevih navadno preberem tudi kaj takšnega kar ni za določen dan in si vzbudim nepremagljive želje po "prepovedanim", saj veste na beljekovinskega bi jedel škrob..., samo tisto kar lahko spleoh ne diši. :) Si bom pa defenitivno shranila tisto stran, ker sem nekaj podobnega začela delati tudi sama, ravno zato da imam na enem mestu beljakovine ,... in hitro najdem kaj ustreznega za določen dan. Razmišljala sem že tudi, da bi si na podoben način uredila predloge iz Rinine knjižice pa se mi ni ljubilo prepisovat. Hvala Lars, si mi olajšala delo. Zdaj grem pa urejat in printat, pol pa hitro nalepit na notranjo stran kuhinjskega elementa!!! Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Poglejte še tukaj je veliko informacij, čeprav se nekateri napotki ali razvrščanje razlikujejo od naših, no vsaj mojih. http://www.geocities.com/hdieta/dpd.htm Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Zdravo! Še sem tu-preživela sem prvi vodni dan! In sama sebi ne morem verjet, da sem zdržala cel dan brez pregreh (čeprav sem kuhala kosilo za ostale, ter domači so si pekli kostanj). Bilo je lažje kot sem si mislila, sploh ni bilo nobene želje po hrani-izgleda da je to res, da če se trdno odločiš izpeljati neko dieto do konca, sploh ni problem, ne glede na to kaj lahko ješ ali ne smeš! Počutila pa sem se cel dan odlično, sem mislila, da bom slabotna in da me bo zeblo, pa nisem imela nobenih problemov. Danes je pa tako ali tako super, ker vem da sem zdržala. Kako pa je šlo vsem ostalim, ki ste imele včeraj vodni dan? Rožica, Sy ter vse ostale. Sedaj me pa nekaj zanima. Če je moje razmišljanje pravilno, spadajo sir, jogurt, jajca ter mleko skupaj, saj so vsi izdelki iz mleka. In če je tako, jih jahko jemo na isti dan. Imam prav? Torej za kosilo si lahko pripravim nekaj s sirom, za večerjo pa lahko jem skuto? Če sem si to narobe razlagala me prosim popravite. Imam že dovolj puranjega in piščančjega mesa in zato razmišljam o drugih stvareh na B dan! Hvala za odgovor! Vztrajajte še naprej, izplača se! Lp, maychi
Maychi ! Po moje mirne duše lahko mešaš mlečne izdelke skupaj,tudi jaz jih samo ne pretiravaj s kakšnim hlebcem ementalca.Čestitke za uspešno prestan vodni dan,zdi se mi,da ga bom jaz kar preskočila. Slončica -čestitke za rojstni dan,pa da nebi bilo kakšnega govorjenja da je kdo pri 30-tih star.Jaz jih imam 30 na 15 podlage pa se počutim še mlado LP jesen
Ojla, mene je pa žolč zaštihal, zato se zadnje tri dni držim bolj žolčne diete in manj 3dm. Zelo mi je žal, ampak ne morem drugače, najprej moram zrihtat notranje organe, da bodo lahko prenašali beljakovine in stročnice in čokolado, itd. Bedno. Pa vodni dan sem izpustila, sem si pa obljubila, da ga bom naredila, ko bom dovolj zdrava. Najbrž ga bom skombinirala s terapijo za jetra. Danes čutim, da mi gre na bolje. Držte se še naprej Sy
Pozdravljene punce in fantje kolikor vas pač je! Z dijeto sem začela 12.07. in jo uspešno končala 12.10. Že od samega začetka vas berem, pišem pa vam sicer šele drugič. Prvič ko sem se oglasila sem povedala kaj pričakujem od te dijete in pa napisala svojo začetno bilanco ... no zdaj pa sem rekla da bi bilo fajn tudi končno bilanco delit z vami. Morm rečt da ste me zelo spodbujale (vsi vaši pogovori, krize, uspehi,... HVALA PUNCE)! No kar se bilance tiče je pa takole: Visoka sem 173 cm, stara 25 let. Začela sem pri 86 kilogramih in po treh mesecih pristala na 71 kg. Moram pa rečt da je bil to zame čisti šok, kajti zvagala sem se le prvi dan dijete in nato zadnji dan dijete (med dijeto nisem niti enkrat samkrat stopila na vago), tako da sem bila prav prijetno presenečena. Moram rečt da sem zelo vesela... ampak to ne pomeni da sem z dijeto končala... no 3DM dijeto sem končala... ampak še vedno se bom do neke mere držala zdajšnjega "režima" prehrane. Moj cilj je priti na 65 kg ... in ko bom na cilju se vam zopet javim. Punce vstrajite ker se res splača... počutim se super, vse je v rožicah (čeprav je zunaj že prav mraz). lp blabli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti