Postna hrana
| mijamarija je napisal/a: |
| Hojla! No s postom je pa takole: začne 09. marca Nič slakarij nič kave nič alkohola nič seksa.... No sedaj pa dobro premisli če se splača. L.P. mijamarija |
No, kot vedno sem trden karakter
glede odrekanja
in sva s svakinjo že sinoči spili steklenico (namesto dveh, saj sem rekla, da sem karakter glede odrekanja) ene odlične penine (suhe, na mojo žalost, ker polsuho smo spile dan prej s taščo), zdaj sem pa ravnokar že drugi krof pojedla. Ne načrtujem danes nikakršnih gibalnih aktivnosti, razen sprehoda skozi mesto do enega lokala, kjer se z družbo najdemo, da preverimo ponudbo (ker je lokal dokaj nov).
Tako da, karajan, mojo moralno oporo imaš, svoj zgled sem ti dala zato, da boš videl, da smo eni malce šibki in ti bo to dalo voljo da pokažeš, da vsi pa niste takšni. ![]()
![]()
No, trenutno sem v fazi preklapljanja v moji glavi, čakam samo še lepo vreme da začnem s hojo na Pohorje, pa po eno uro peš domov tri krat na teden.
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rumove kocke

Evitine Jakobove pokrovače