Kajlep kot slika, lep bo kot Vendelina jr. ,JJ in jaz, mamamia, pa kot hedonist za okvir, hehe ...
No ,smeh je itak zdrav, pa paše k postu ...
mamamia
mamamiaKajlep kot slika, lep bo kot Vendelina jr. ,JJ in jaz, mamamia, pa kot hedonist za okvir, hehe ...
No ,smeh je itak zdrav, pa paše k postu ...
mamamia
mamamiaGlej, karajan, mislim, da je medvedica naštela osnovne smernice tudi za prehrano v tem času. Kot sem jaz razumela, ob petkih naj ne bi jedel mesa, ribe torej lahko, sicer naj nekih omejitev ne bi bilo.
Nekateri postenje izvajajo tako, da jedo pretežno sadje in zelenjavo in/ali pijejo sokove in večinoma vodo, izločijo težko, mastno hrano, suhomesnate izdelke, težke sladice (potice in drugo iz kvašenega testa, kremaste sladice in podobno). Drugih omjitev menda ni.
Bom pa res pogledala v tisto kuharsko knjigo o postni hrani, pa ti bom kaj prepisala iz nje. Saj, tudi če so pravoslavci, post je post, kajne?
Pozdrav, mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Fokača s paradižnikom in timijanom