Kaj danes za zajtrk

Ti,ampak oni špek na mizi ni iz trgovine ne? Ker jaz sem namreč točno nekaj takega iskal in iskal in iskal po vseh štacunah pa nisem najdel. Ker točno nekaj takega si jaz vedno v Zg nabavim na tržnici pa pol švercam čez mejo.

Daj prosim,če si to v štacuni nabavil, napiši v kateri al kje to nabavljaš? Hvala

Multivitamin

multivitamin

Meni je sicer vseeno, katera pozablja tablete, važno je, da ima joško termine toliko zasedene, da tudi poleg takega zajtrka nič holesterolskega po žilah ne ostaja. Tako da bo še dolgo lahko migal ...

Samo hrabro, ežoj, z vitamini ali brez ...

Multi, vonj po moškem, da je včeraj zavladal? Do popolnopsti manjka samo še česen, pa malo švica za na vrh  in to je to ...

Dodaš še vonj po ribi in bal se lahko začne

Mamamia

mamamia

Zaj pa morm nehat, drugač bom spet opomin dobil kak in se bom pol moral zmotavat in opravičevat,ker smetim.

Multivitamin

multivitamin

rimljanka, strašen zajtrk ;)

moj: zvečer namočena pest ajdove kaše z lanenim semenom, jagodami, medom

www.mojalbum.com/naredilaana

Bannanna ajdovo kašo potem še zjutraj skušaš ali kar surovo poješ? To namreč prvič slišim. Lahko še dodaš kaj B in imaš popoln zajtrk

zvečer jo samo namočim, do zjutraj je "skuhana" njam! če dam preveč vode, jo odcedim, ali pa jo popijejo otrobi

za B imam pa pivski kvas vsako jutro. (no, pa tud za lase pa nohte ;) )

www.mojalbum.com/naredilaana

Sveže stisnjen pomarančni in limonin sok, probiotični jogurt s svežimi jagodami, giftna skodelica kave iz Peruja.

Začetnica

Kapučino, košček kruha, jajce na oko.

Migla

Danes:

ežoj

ežoj, tabletko si pozabl vzet ...mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti