Zna bit, zna bit..![]()
![]()

Zna bit, zna bit..![]()
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
lp
|
hehe,
, iz pekarne seveda, čeprav bi lahko bile na recept, da malo znižamo porabo ...
So pa res dobre, greha vredne ![]()
mamamia
mamamiaJaz sem pa danes imela čisto angleški zajtrk: toast z arašidovim maslom in pomarančno marmelado ter čaj z mlekom. Čeprav sem prvič v Angliji malo čukasto gledala, ko je cimra to mazala na kruh, je presenetljivo dobra kombinacija ![]()
Uff...!! Arašidovo maslo! Jaz ga jem z žlico, polna usta..da se ti proteza spopa
haha...
Drugač gre pa meni najboljš z grozdnim želejem (tega ne bi mogla samega na žlico jest
) ali z ribezovo marmelado (ki jo lahko jem z žlico)..
Moji zajtrki so praviloma sestavljeni takole:
- en večji kozarec vode
- 4-5 klasičnih šalčk turške kave
- en kup mrtvaških žebljev
Šele po jutranji telovadbi lahko jem (takrat pa ni važno a je to golaž, solata, jajca na ocvirkih, sadje, mleko....čokolino ali torta.. ali pa nič...)
Danes recimo:
- esigflajš
- tic-tac bonboni "to go"
Pa ponoči tudi hodim v hladilnik. Se tolažim s hrano![]()
japaja
| japaja je napisal/a: |
............................ ............................ ............................
Pa ponoči tudi hodim v hladilnik. Se tolažim s hrano
|
Matr, jaz te pa nikoli nisem slišal hodit ponoči v hladilnik!
ežoj
| japaja je napisal/a: |
...- en kup mrtvaških žebljev ...... japaja |
A je to iz tistega hladilnika v katerem imas sirove luknjice, pajkova rebra, ... ?
Ampak ti pa znaš sprovocirat, Ežoj
..no, naj ti bo k si glih ti:
Saj bi lahko kar lepo direkt povedal, da mi pri tebi ni bilo potrebno nikoli ponoči hoditi v hladilnik, no...
Pod prvo:
- nisem rabla nobene dodatne tolažbe
Pod drugo:
- tisti srebrn pladenj je bil vedno izdatno obložen in na dohvat ruke.. tko da ni bilo treba špancirat do hladilnika.
Zdaj moram pa zaradi verodostojnosti pod nujno ene par buč pripopat:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Ja, Rebecca, pa pohano meglo tudi..
Tem mrtvaškim žebljem eni rečejo tudi idiotske palčke, je na eni strani idiot, ki denar v luft spušča![]()
japaja, razsvetli me, prosim - zakaj ob črnem kofetu in mrtvaških žebljih rabiš še kozarec vode? Da ti ne bo škodoval, premisli..... ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom