Kar smili se mi pokojninska blagajno ko berem kaj mladi jedo za zajtrk. Sto let jim ne uide.

Kar smili se mi pokojninska blagajno ko berem kaj mladi jedo za zajtrk. Sto let jim ne uide.
groza a
danes: jabolko + pest namočenih ovsenih kosmičev, jogurt, sveže jagode, popraženo laneno seme. njam
www.mojalbum.com/naredilaanaVikica, si pozabila smeškota pritisnit, enede? ![]()
Aja, sem zajtrkovala vročo polento z mrzlim mlekom.
japajaTi
ti ( res ni dala smeškota ). Pa si rečem, prav, kolk stane moj zajtrk, vse sem zvagal:
- paradižnik 100 gr ( 1,5 €/kg ) = 0,15 €
- maslo cca 20 gr ( 1€/250gr ) = 0,08 €
- mleko 2 dcl ( 0,65 €/l ) = 0,13 €
- sir 55 gr ( 1€/250 gr ) = 0,22 €
- pršut 40 gr ( 10€/kg ) = 0,4 €
- kruh 50 gr ( 0,7€/800gr ) = 0,04 €
skupaj 1,02 € plus žlica medu, ne poznam cene.
Torej, za študente se ni za bat, pa tudi ne za pokojninsko blagajno:![]()
ežoj
Ežoj, imaš pa res poceni proizvode.
Izgleda, da dobiš popust v trgovini.
Migla![]()
Hvalabogu, Ežoj, midva res ne podpirava kapitalizma (sm se kr mal k teb uštulila
)...
Mi pa žilca ne da miru in če me kdo vpraša kolk kej košta, ga takoj nate***m s faktorjem najmanj 5....vsi zadovoljni, jaz pa otmena![]()
![]()
Otmena v navednicah
japajaInstant ovseni otrobi s sojinim mlekom, nesladkanim kakavom in stevio.
majacebelica| bannanna je napisal/a: |
zvečer jo samo namočim, do zjutraj je "skuhana" njam! če dam preveč vode, jo odcedim, ali pa jo popijejo otrobi za B imam pa pivski kvas vsako jutro. (no, pa tud za lase pa nohte ;) ) |
Nisem vedela, da je užitna tudi surova
. Hvala bom poskusila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento