Kaj danes za zajtrk

danes; prepečenec in kava

mali kuhar

Hjooo, danes pa je bil zajtrk, katerega sem si poklonil za roj.dan. 
Veliki pladenj, na njem pa: 
1.Prekajen vrat
2.Polnjena Hamburgerca
3.Kmečki pršut Handl, top kvaliteta
4. Pečena šunka v mrež
5.Vratina Emona MDK

Zraven pa domači polmehki kravji sir iz Hrvaške, ter v hrastovem dimu staran mehki sirček.

Sveža fr. štruca pa za spremljavo ter šalca SEKE...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

vse najboljse!!! 

Moj zajtrk: ajdova kasa skuhana na mleku , z jabolki in cimetom

MB, upam da si si vzel dovolj časa za današnji zajtrk, vidim da izbor je bil pester :)

Jaz danes bananin šejk z jogurtom in ovsenimi kosmiči.

aby

MB. vse naj naj!!!pa lepo praznuj!

moj zajtrk daneskoruzni kosmiči z mlekom

lučica

MB vse naj naj!

danes: buhtelj z marmelado

mali kuhar

Sporočilo je spremenil(a) mali kuhar dne 17.okt 2012 15:34

MBrando, vse najboljše za rojstni dan!

Zajtrkovala pa sem sadni jogurt z ovsenimi in pirinimi kosmiči, otrobi in lanenim semenom

Cinnamon Stick

danes: piščanec z rižem mmm
jutri: riž z rozinami in beljaki

Vegica

HVALA VSEEEEEEEEEEEEEEEM . Rad vas imam. Vsakega posebej na le njemu poseben način 

Aby; Vsekakor. Pod 1 uro sploh ne jem zajtrka. Pol rajši sploh ne bi jedel. Za dobre stvari si je treba v življenju čas vzet.

mali kuhar: Upam da tudi veliak šalca vrelega mleka!!! Domači buhtelj ali od lokalnega le-tebi naj naj peka?

Vegica: Majkemi. To pa je zajtrk. Ti odgovarja to zjutraj, ali je sedaj pač naneslo, da je ostalo in si si zjutraj samo pogrela?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes:žitni kosmiči z mlekom

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti