Kaj danes za zajtrk

danes: sendvič z banano

mali kuhar

jajčka na oko

MissLady

danes: kruh s skuto in marmelado, mleko

mali kuhar

ena ogromna domača hruška, ki mi jo je prinesla soseda pa seveda obvezna kavica.

NaturensGalleri

danes samo kruh pa mleko

mali kuhar

Sporočilo je spremenil(a) mali kuhar dne 13.okt 2012 13:58

Sveže pečena, dvignjena pri peku ob 4.00, makova pletenka. Na eno polovico fr.slano maslo, kurja prsa, in dimljen poltrdi sir v kombinaciji s kislo kumarco.
Na drugi polovici pa polnjena hamburger klobasa, domač kozji sir (uvožen z placa oz. tržnice) ter malo vloženega feferončka. Kot predjed pa še zadnji košček dimljenega kozjega sira. Za štart v slasten zajtrk 

Seveda ni manjkala VELIKA ŠALCA slastne SEKVE z domačim mlekecom!

In ja, PONOVNO po 1 TEDNU oborožen z novo kilico TINJSKE SKUTE od moje TETE SKUTE 
Ponovno je naredila meni tako ljubo SUHO KOT POPER EDICIJO....njaaaaamsk (kot bi rekel moj v.d. sin iz Zagreba)

Jutri: Rahlo nadaljevanje praznovanje roj.dneva in zatorej povabilo MAMAN in PAPAN v nam najljubši le caffe na VELIKO BELO KAFO, za očeta KAKAV ter 3 sveže pečene maslene francoske rogljičke od mojega najljubšega peka. Garantiram vam, da so to croissanti kot se šika. Sicer so BALKANSKE velikosti a tako krhki in tako prelepo zaviti in pečeni, da je joj...skoraj francoski

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

gres s čokolado:)

majaos

danes: ovsena kaša kuhana v mleku z banano in kakavom

mali kuhar

Mala šalca moje omiljene klasike s PONOVNO PERFEKTNO SUHO SKUTO ter domačimi sušenimi malimi figami.
Kasneje pa sledi roj. dnevni zajtrk ob slastni veliki kafici...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: palačinke z medom

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti