danes: sendvič z banano
mali kuhar
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
danes: sendvič z banano
mali kuharjajčka na oko
MissLadydanes: kruh s skuto in marmelado, mleko
mali kuharena ogromna domača hruška, ki mi jo je prinesla soseda
pa seveda obvezna kavica.
danes samo kruh pa mleko
mali kuhar
Sveže pečena, dvignjena pri peku ob 4.00, makova pletenka. Na eno polovico fr.slano maslo, kurja prsa, in dimljen poltrdi sir v kombinaciji s kislo kumarco.
Na drugi polovici pa polnjena hamburger klobasa, domač kozji sir (uvožen z placa oz. tržnice) ter malo vloženega feferončka. Kot predjed pa še zadnji košček dimljenega kozjega sira. Za štart v slasten zajtrk ![]()
Seveda ni manjkala VELIKA ŠALCA slastne SEKVE z domačim mlekecom!
In ja, PONOVNO po 1 TEDNU oborožen z novo kilico TINJSKE SKUTE od moje TETE SKUTE
.
Ponovno je naredila meni tako ljubo SUHO KOT POPER EDICIJO....njaaaaamsk (kot bi rekel moj v.d. sin iz Zagreba)
Jutri: Rahlo nadaljevanje praznovanje roj.dneva in zatorej povabilo MAMAN in PAPAN v nam najljubši le caffe na VELIKO BELO KAFO, za očeta KAKAV ter 3 sveže pečene maslene francoske rogljičke od mojega najljubšega peka. Garantiram vam, da so to croissanti kot se šika. Sicer so BALKANSKE velikosti a tako krhki in tako prelepo zaviti in pečeni, da je joj...skoraj francoski![]()
gres s čokolado:)
majaosdanes: ovsena kaša kuhana v mleku z banano in kakavom
mali kuharMala šalca moje omiljene klasike s PONOVNO PERFEKTNO SUHO SKUTO ter domačimi sušenimi malimi figami.
Kasneje pa sledi roj. dnevni zajtrk ob slastni veliki kafici...
danes: palačinke z medom
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Najboljši limonini razpokančki