Kaj danes za zajtrk

Lučica sam se zadnji teden pred službo samo sprehodim po gruntu,maline,češnje,jagode,murva,rdeči ribez....

Najbolje je direktno iz grma v usta

polarbear

mali kuhar: Perfektno, immer wieder. Skuta, sadje, jajčka in kosmiči. Majkemi da se ne morem naveličat teh zadev.
Eno vprašanje. Kako si narediš ovseno kašo? Samo plane...torej na vodi, nato pa dodaš mlečne izdelke po želji, ko se zadeva ohladi?

Danes: Klasika z ovseno kašo v katero sem primešal CIMET,MAK,KOKOS,VAN.AROMO... Itak da kar TRI različne skute  in košček marmornega cheescaka za sladkost. NJAAAM

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: v skuto vmešani ovseni kosmiči, jabolko, žlica medu

@MBrando: ja, ovsene kosmiče skuham na vodi in kasneje dodajam, kar se mi poželi :)

mali kuhar

danes: na malsu počasi prepraženi šampioni z dvema jajčkoma, rahlo soljeno in poprano. Brez  kruha :)

alxteam

danes: ovsena kaša, skuta z jabolkom in medom

mali kuhar

Skuta z borovnicami + malo nasekljanih oreščkov

Cinnamon Stick

Polnozrnati prepečenec Holland + Mu sirni namaz, Metin čaj

Sunny09

Na debelo narezane rezine poli salame, popečeš v ponvi dodaš jajca (2), potem pa še malo sira čez in je :))

adaro

Zajtrk prvakov!

Tyberry,maline,borovnice,rdeči ribez,gozdne jagode,aronija,črni ribez,vse nabrano in pojedeno v 20.minutah

polarbear

danes: beljakova omleta, file osliča, pz prepečenec

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti