Panakota z belo čokolado in penino
Saj sem jaz tudi tako razumela,s amo jaz pač včasih malo jezik stegnem.
Poskusi to čokolado, seveda če rada poskušaš nove in nenavadne kombinacije.
So pa Lidlove temne čokolade z raznimi okusi meni tudi superca.
Grem si zdaj po neo s praženo čebulo ....
Mamamia
mamamia
Dženiska:), poglej še za špehovko, čokolado mislim, res je nenavadno dobra! Tako, za spremembo. Ima tudi en velik plus: ne moreš pojesti 200g v enem "šusu"
.
Temnih čokolad, z vsebnostjo kakava nad 70%, pa pri nas res ne manjka!
lp
mzm| rimljanka je napisal/a: |
Čisto vsaka, ampak čisto bvsaka, še najmanjša trgovina ima temne čokolade. Izbira znamk in vsebnsoti kakava je velika. Ne bom ti našštevala vseh trgovcev, kar pot pod noge in boš našla, nižje cene so pač tam, kjer so nasploh cene artiklov v povprečju nižje. |
Tole, kar je pripela Loni, je bilo včasih v zelenem ovitku. Če gre za Kocbekovo zadevo, potem so očitno spreminjali embalažo. Delajo pa jih res ročno, sem bila v delavnici, ki jih zanj izdeluje.
V Lidlu te naše s praženo čebulo nisem videla, jo pa imajo v leclercu, ampak v kombinaciji z njegovim bučnim oljem. Oziroma moram malo bolj podrobno pogledat.
Mamamia
mamamiaTiste belo-črne? Nisem jih videl že dolgo, dolgo, pa sem tam vsak teden. Imajo pa sedaj neke rjave, mogoče misliš tiste, ampak mi niso toliko všeč.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom