Vam kar malo zavidam, saj pri nas ne bo takšnih praznikov kot pri nekaterih v zgornjih postih. Jaz sem v službi 25., moj dragi pa 26. in to oba cel dan
. Pa vsaj nimam problemov s kuhanjem..

Mini čokoladni hlebčki
Vam kar malo zavidam, saj pri nas ne bo takšnih praznikov kot pri nekaterih v zgornjih postih. Jaz sem v službi 25., moj dragi pa 26. in to oba cel dan
. Pa vsaj nimam problemov s kuhanjem..
Meni pa ob zadnjih letih prav paše da delam ob teh norijah ki spadajo zraven praznikov, letos decembra sem bil samo enkrat v trgovini. Upam da ne bo treba več. In da čimprej mine vse skupaj.
Očitno sem precej srečen, da sem lahko z bližnjimi čez celo leto, ali si pa pač naredimo tako.
Commis débarrasseurTudi pri nas je bilo tako kot pri Trixi. Sedaj pa načnemo domač pršut, tatarca domačega zelo dobrega ki ga pripravo od hčeringa partnerja mama topli kruhki, maslo kaj kislega in to je to. Skuham pa še juho in če kdo želi bolj pozno še kaj toplega pa si jo pogreje.
Imamo se zelo lepo. Lep večer vsem.
irena66Pri nas je padla odločitev, da bo: Mala kremna juha iz belega fižola (prosto po Marmalade), zajec z zelišči, verjetno špecli in veliko zelenjave iz pečice. Za desert: Varianta Pavlove torte drugače, s čokolado in lešniki.
Izbira: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz pa potrebujem pomoč; kakšna priloga bi sodila k pečenim rakovim repkom? Rakovi repki bodo na palčki za ražnjiče.
Jelenckova| Jelenckova je napisal/a: |
Jaz pa potrebujem pomoč; kakšna priloga bi sodila k pečenim rakovim repkom? Rakovi repki bodo na palčki za ražnjiče.
|
Tole se odlično poda k repkom:
http://www.kulinarika.net/recepti/9662/predjedi/tabuli-
Ali pa narediš kako solato, prosto po Jelenčkovi iz kuskusa in počistiš hladilnik. ![]()
Vanja, ti si za
. Hvala ti! Sem tudi sama razmišljala v tej smeri.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Biskvit s slivami