Upam, da ste vsi na varnem. V Celju je zaprtih že nekaj cest, Savinja narašča, prav tako njeni pritoki. Kaj pa pri vas?
Čim manj dežja in miren dan vam želim!
ursula-ce
Upam, da ste vsi na varnem. V Celju je zaprtih že nekaj cest, Savinja narašča, prav tako njeni pritoki. Kaj pa pri vas?
Čim manj dežja in miren dan vam želim!
ursula-ce
Pri nas lije.
Kakšno uro nazaj se je obrnilo na burjo in so se že videle hiše v Trstu, zdaj se je pa veter obrnil in spet zaliva.
Sicer smo na hribu malo nad morjem, ampak če bo še nekaj časa takole, bomo pa verjetno kar naenkrat na koti nula, ker se tudi naš hrib plazi.
nola
Prvkar prišla iz Ljubljane, na Viču je grozljivo. Avti do polovice in še čez v vodi, kleti in pritličja poplavljena. Upam da do mojega stanovanja ne pride voda, čeprav je že resno blizu.
Doma pri starših pa nič bolje, zalita garaža, na cesti do Ajdovščine je plaz, v Ajdovščini pa menda tudi Hubelj nori.
Ko bi se le ustavilo to deževje ![]()
![]()
Na srečo smo bolj na hribu, se pa lahko kaj hitro zgodi, da potegne kak plaz in se znajdemo v dolini.
NARAVA SE NAM MAŠČUJE ...
SpelaPri nas je k sreči kljub bližini reke vse ok, sem pa govorila s starši - pri Gradaščici totalna štala, že od noči črpajo vodo ko odvezani. Ko bi se dež preselil na sušna območja - narobe svet.
Jaz sem tudi v tretjem štuku, smo imeli že včeraj popoldne gasilce, je zalilo kletne garaže, sem za vsak slučaj avto prestavila v hrib, naj ga rajši dež samo od vrha pere. Prej smo šli pofirbcat, je še vse zalito.
Loni MakaroniEvo, tako je videti v Ljubljani, Juvanova ulica. Manjka še 15 cm da voda zalije moje.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs677.snc4/61
upam, da mi je uspelo prenesti sliko.
ežojSaj sem zmerom rekla, da bi prav rada živela v Ljubljani, če bi se takoj za Tobačno začelo morje, da bi bil porto tam nekje pri Dolgem mostu in plaže proti Barju.
Kako gre že tisto - bodi previden v željah, se lahko zgodi, da se ti izlponijo...
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Rižek v poletni solati