Zadnje novice od mojih: nivo vode je padel po oceni za cca 2 cm ( garaža je zalita ), smo optimisti, tudi glede napovedi, da gradaščica v zgornjem toko opada.
ežoj
Šahovnica
Zadnje novice od mojih: nivo vode je padel po oceni za cca 2 cm ( garaža je zalita ), smo optimisti, tudi glede napovedi, da gradaščica v zgornjem toko opada.
ežojPahor ne more hoditi po ogroženih delih, so proslave bolj pomembne.
Sicer nisem na ogroženem delu, imamo pa težavo v kolikor pride preveč dežja na enkrat, takrat ne požirajo jaški in smo imeli že dvakrat klet pod vodo, sem včeraj vse jaške še enkrat očistila, da le ne bo kakšne neumnosti.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Mislim, da danes, recimo, v poplavljenem Laškem, niso pogrešali nobenega politika, se vam ne zdi? Sploh pa, kako bi prišel tja? Po poplavljenih cestah?
Važno, da je Pahor vsega kriv in da je Ljublajan pod vodo![]()
![]()
Se mi pa pri vsaki ujmi postavlja vprašanje, kaj novogradnje počnejo pod hribom. Dobiš poceni zemljo, postaviš bajto, (po vezah) naknadno pridobiš dovoljenje, ti bajto odplakne, potem je pa država mačehovska.
Sami smo skuhali tako vreme, zdaj se mu moramo pa še prilagodit.
Kako vedno ob takih stvareh izbruhne ven primitivnost ljudi,. Pustite politiko, župane, nacionalnost in podobne stvari, odvečno energijo raje potrošite za pomoč komu ki jo potrebuje v tem času.
Čeprav smo varno pospravljeni v drugem nadstropju, pa sem v mislih z vsemi, ki pravkar trpijo in se bojijo za svoje premoženje.To je res hudo, ko ne moreš storiti nič.Ob takih priložnostih se vedno bolj zavedam, kako nemočni smo proti naravi.Majhni in nebogljeni.V dveh dneh bo nastala ogromna škoda, mnogim se bo sesulo v prah dolgoletno delo.
Vseeno pa je važno, da ne bo človeških žrtev.Materialno se bo že nekako nadomestilo.Vsem želim poguma!
![]()
Zadnja novica: moje v Ljubljani je začelo zalivat!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Vitlof s sirom