Jaz tudi mlečni riž skuham s SQ.
Hvala Zaja.
AtinaJaz tudi mlečni riž skuham s SQ.
Hvala Zaja.
AtinaJaz imam tudi to pokrovko, ko sem kupila, se je prodajalki tako mudilo, da nisem dobila nobenih inštrukcij, samo knjigice, ki sem jih prelistala enkrat in nikoli več. Sem bolj človek za učenje iz prakse, kaj čem.
In tako jo uporabljam isto kot ostale kozice in ekonom. Ko kuham juho, napolnim kozico do 2 cm pod robom, težav še nikoli nobenih, nisem pa vedela, da bi morala tako malo napolniti kozico
.
Ko sem meso oz. golaž delala s to pokrovko, sem bila precej razočarana, ker je bilo meso vseeno žilavo. Zdaj ko vas berem, ugotavljam, da bi bilo verjetno vseeno dobro, če si malo prelistam tiste papirje
, morda pa še kako toplo vodo odkrijem.
Tega pohanja ne razumem, še vedela nisem, da se v AMCju to da. Je pa res, da knjige niti pogledala nisem
. Jaz nikdar v to posodo ne dam maščobe, vsaj na začetku ne, odkar sem enkrat čebulo skurila, ko sem ji dodala košček masla in to kljub temu, da je bila pokrovka gor. Mogoče je pa tisto olje krivo?
Ja, tečaje je tudi meni prodajalka omenjala, mi tudi obljubljala, da dobim vavčer za tak tečaj, pa nisem nikoli dočakala. Tudi nisem bila tečna in ji sitnarila zanj.
Jaz imam amc posodo rada, jo je že moja mama imela, ampak priznam, da smo v njej večinoma kuhali "klasično".
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Enostavna zelena juha