Jaz lahko odgovorim le za ročaje: v pomivalcu se malo izrabijo. So še uporabni, le na pogled so manj lepi (sivkasti postanejo).
O kakšnih ventilih pri AMC pa govoriš? A na SQ pokrovki?
AtinaJaz lahko odgovorim le za ročaje: v pomivalcu se malo izrabijo. So še uporabni, le na pogled so manj lepi (sivkasti postanejo).
O kakšnih ventilih pri AMC pa govoriš? A na SQ pokrovki?
Atina| sivakoba je napisal/a: |
| ...zamašili so se mi namreč ventili spodnjega dela pokrovke). Opozorilo vsem, ki nabavljate AMC, v kuhinji pa ni prostora za pomivalni stroj. K AMCju obvezno potrebujete pomivalca, da vam vsaj enkrat tedensko očisti ventile. Če seveda kuhate. sivakoba |
Z navadnih pokrovk jaz odvijem termostat in perem v stroju (če imam prostor). Lahko se sicer perejo v stroju tudi s termostatom (novejši modeli), a jaz tega ne prakticiram.
Se pa delam silno pametno, AMC imam pa samo dva lonca in SQ :) Za moje pojme precenjena posoda.
AtinaZa tako pripravljeno meso ne rabiš AMC-ja, v vsaki teflonski ponvi se speče in odstopi takoj, ko zakrknejo beljakovine, saj se tudi na žaru ne prime.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi