18. okt 2014 8:37
Jaz pogrešam tudi tebe JJ, včasih si bila bolj pogosto med nami. In še veliko drugih.
![]()
18. okt 2014 8:37
Jaz pogrešam tudi tebe JJ, včasih si bila bolj pogosto med nami. In še veliko drugih.
![]()
18. okt 2014 9:36
Teta torta bo danes gostja v Gorazdovi slaščičarni na POP TV okrog 18. ure zvečer.
larisa1
18. okt 2014 9:48
A to je naša teta torta? Ja suuper! :) Mimogrede, če kdo slučajno pogreša mene
, vas redno berem ampak na žalost ne najdem več toliko časa za sodelovanje. Lani sem (končno?) začela študirati in bom z letošnjim študijskim letom (upam) diplomirala. Sem pa zašla v čisto druge vode, v katerih sem najprej mislila plavati. Študiram namreč kmetijstvo v NM :).
18. okt 2014 10:07
Urša, kmetijstvo in kuhanje gresta dobro skupaj. Vso srečo pri študiju in diplomi! Pa le napiši kaj, kadar utegneš!![]()
Tete torte se pa tudi jaz zelo veselim!![]()
![]()
18. okt 2014 15:50
Kaj pa ponovitev Gorazdove slaščičarne, je kdaj ali ne? Bi rada 1x gledala, nočem se pa odpovedati svoji tedenski dozi odbojke![]()
Nena
18. okt 2014 18:49
Bravo Teta torta
...preeekrasne torte..vse čestitke z vrtejbenske strani ....![]()
![]()
![]()
18. okt 2014 19:39
V pojasnilo: gostja v Gorazdovi slaščičarni si je prilastila nick od naše "tete torte"...torej v oddaji nismo videli PRAVE tete torte ![]()
![]()
![]()
Bojan Administrator
18. okt 2014 19:45
| Bojan je napisal/a: |
V pojasnilo: gostja v Gorazdovi slaščičarni si je prilastila nick od naše "tete torte"...torej v oddaji nismo videli PRAVE tete torte
|
Se pravi, da "naša" teta torta še peče torte, ker tista v Gorazdovi slaščičarni je pa prenehala s tem.
pirnica
18. okt 2014 19:51
Po moje še kr peče, ampak za kaj več se bo pa morda sama oglasila ![]()
Bojan Administrator
18. okt 2014 20:40
....aha,sta dve Teti torti...mali nesporazum pač..pa obema čestitke...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci