Danes me je sram, da sem študirala
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Reca, midve sva ponavadi precej podobnega razmišljanja, samo tule se pa ne strinjava. Preprosto je stavba, kjer se nahaja parlament (plus ostali državni objekti, za njih velja enako) v vsaki državi, ki je ustavna demokracija, prostorski simobl načel enakopravnosti, človekovih pravic, izročil francoske revolucije 1789 itd itd. Ko se poškoduje objekt parlamenta, se pač oskrnujujejo tudi načela, ki sem jih navedla. Vendelina jr. |
Meni se to kar se je zgodilo ne zdi nič čudnega. Sicer ne vem kako živite, ampak v naših krajih je postalo kar težko in samo čakamo, kdaj bo še kaj hujšega, kot tole včeraj. Pa kolikor vem to tudi pričakujejo, saj se pripravljajo na to- vem. Mogoče imate nekateri res zagotovljene službe in dober standar, za kar se tudi sama ne smem pritoževati, ker mi ni nič hudega. Ob delnem zaprtju naše tovarne, so si tisti ki so bili na pogodbah uredili tako, da so priskrbljeni za nekaj let, uboge delavce pa so premestili v odročne kraje, tako, da morajo nekateri ustajati pred 4 zjutraj, da pridejo do 6 ure v službo in to za bogih 500 €. Od tega je tudi veliko izobraženih ljudi , sicer z malo večjo vsoto, pa vendar. Nekatere dobro poznam in so pravi garači, prav tako njihovi otroci ki študirajo-res študirajo.
Veliko bi se dalo pisati na to temo.Če bi le bila bolj prepričana , da bi bilo kaj drugače po pravem udaru, bi takoj bila ZA.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) mizarka dne 20. 2010 19:38| rimljanka je napisal/a: |
Mene pa ni sram. One, ki so tam razbijali, naj bo. Zakaj bi bilo mene sram? Niti v času študija niti zdaj nisem naredila nič takega, da bi me moralo biti. Zakaj bi bilo sram VSE tiste študente in dijake, ki NISO BILI TAM; ker so bili na predavanjih, vajah, pri pouku. Niti tisti dijaki in študentje ki so (verjamem, da tako SO) kulturno protestirali, ne morejo imeti slabe vesti. Sem pa OGORČENA in ZGROŽENA. Najmanj to. In prepričana sem, da smo takšni danes v večini. [nagelj] rimljanka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rumove kocke

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom