Danes me je sram, da sem študirala
Vae victis
Moje dame (in nekaj predstavnikov nežnejšega spola, da ne bo krivice), mislim, da so se iskre dovolj kresale, vsi se strinjamo, da je trenutna situacija obupna in iščemo rešitev, predlogov je pa več. Predlagam, da tole debato tule zaključimo, preden bo šla predaleč, in se bomo sklofali s ponvami in piskri, na koncu bo pa šef zamahnil z valjarjem ...
| drejcek je napisal/a: |
Vae victis Moje dame (in nekaj predstavnikov nežnejšega spola, da ne bo krivice), mislim, da so se iskre dovolj kresale, vsi se strinjamo, da je trenutna situacija obupna in iščemo rešitev, predlogov je pa več. Predlagam, da tole debato tule zaključimo, preden bo šla predaleč, in se bomo sklofali s ponvami in piskri, na koncu bo pa šef zamahnil z valjarjem ... [prismojeno]Drejček |
| Lisa je napisal/a: |
| Reca, žalostno je prav to, da so si "študenti" pustili oprat možgane in ne obratno. Če bi študenti ves kraval naredili zaradi slabih študijskih programov, nezmožnosti zaposlitve po diplomi, zaradi dragih stanovanj, zaradi podcenjenosti zaresnega dela napram prodajanju megle, izgubi pravih vrednot....se večina ne bi zgražala. Še posebej, če bi bili protestniki trezni, ne pijani kot mavre. Podpirat izgredništvo pijanih smrkavcev.....kaj vem, izvoli. Ampak jaz ne bi. Lisa |
Preden so kaj zgradili, so pričeli rušiti.
Njihov simbol so nage zadnjice, ki so jih kazali. Drugega itak nimajo pokazati.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špargljeve blazinice

Pečen riž z zelenjavo