Zvezde padajo z neba

Moje iskreno sožalje kalcicl

Iskreno sožalje! 

Moje sožalje. Obdrži v spominu njegovo pokončno držo in oster um.

Nasja

Moje sožalje. V tvojem srcu bo živel še naprej - preko besed, nasvetov, dejanj, katere si imel čast videti in spoznati.

Atina

Iskreno sožalje.

Dedki in babice so v vsakem izmed nas (del njihovega genskega zapisa se je prenesel tudi na nas - tako živijo naprej). Spomin na njih nam ostane še zelo dolgo po tem, ko jih fizično izgubimo.

15 let je od smrti moje babice in še dan danes ne mine dan, ko se je ne bi spomnila (bila je odlična kuharica, slaščičarka, gospodinja). S tem, da je bolečina po tolikih letih drugačna, saj sem dan danes ob spominih nanjo predvsem ponosna, da je bila ona moja babica in, da sem imela to čast, da sem jo lahko spoznala. Dostikrat omenim svojim otrokom: "Vidiš, to pa me je naučila moja babica..."

Spomin ostane in duh živi naprej.

Moje iskreno sožalje!

ežoj
Se pridružujem, tudi z moje strani iskreno sožalje. adalbert
Po nebu je letal in tiho je pel, bel angel svoj sveti napev .... Drejček, naj še dolgo živi v Tebi vsa njegova modrost in vem, da bo vedno ob Tebi, ko ga boš potreoval. kobra 1 [kaca]

Drejček,     moje iskreno sožalje .

mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Iskreno sožalje tudi od mene, Drejček blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti