Jajčevci z rižkom
Ne, vseh gotovo ne, ker posamezni študiji pogojujejo izbirne maturitetne predmete, vsaka SŠ jih pa, vseh, ne nudi. Obstaja sicer tudi možnost, da se kandidat sam pripravi in dela izpit iz takega predmeta, lahko celo kot 6. predmet splošne mature. Vsekakor je splošna matura večinoma eksterni izpit, sestavljen iz maternega jezika (SLO, MADŽ. oz. ITAL.), matematike, 1. tujega jezika (večinoma angleščina) in dveh izbirnih maturitetnih predmetov, ki jih je veliko; obstaja pa tudi nekaj omejitev pri izbiri (ne hkrati zgodovina in zgodovina umetnosti, recimo).
Mislim, da to ni edini razlog, res pa sistema v podrobnosti ne poznam, pa tudi v fazi spreminjanja je. Vsekakor pa nekdo, ki hoče, lahko naredi marsikaj. Poti se najdejo, če je le volja.
Mene pa zaredi tega ne boli več glava.Vsaj zaradi prvega otroka ne. Dela vsporedno 9 razred in prvi letnik.Tako, da smo dali vpis že lansko leto skozi.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/| mejačka je napisal/a: |
| . Jaz naprimer še nikoli nisem videla revnega avtomehanika, tesarja in še bi lahko naštevala, l mejačka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako