Ta boljš poklic![]()
![]()

Domači sladoled za vroče poletje
Ta boljš poklic![]()
![]()
| terakota je napisal/a: |
| moji mali ne bodo imeli nič 'prava na glasovanju', heh, po gimanziji pa kar jim paše, zaradi mene se bodo lahko tudi odselili |
Če bi bila ti moja mama in bi kaj takega z mano naredila, bi se kar zagotovo odselila. ![]()
| moji mali ne bodo imeli nič 'prava na glasovanju', heh, po gimanziji pa kar jim paše, zaradi mene se bodo lahko tudi odselili |
Evo, tako se pridelajo nezadovoljni dijaki/nje.....in akr nekja jih je, verjemite.
Če si se hotela pošaliti, terakota - ni ti uspelo. Ni štos, je prekruto.
| gimnazija, itak |
Terakota, jaz bi dosti raje, da bi moj otrok naredil ekonomsko srednjo šolo (ali katero drugo) kot da bi imel gimnazijo in nedokončan ekonomski faks. Z dokončano gimnazijo nisi ne tič ne miš.
Raje ne omenim, da so tudi mene silili in spravili na gimnazijo. Edina dobra (pravzaprav fenomenalna) stvar, ki je ratala iz tega je ta, da svojega dragega sicer ne bi srečala. Če bi šla na ekonomsko srednjo, se ne bi srečala. Tako je s tem.
Ja, če si se hecala, ti ni spelo.
| sjaj je napisal/a: |
| No, nas čaka to sicer šele drugo leto, ampak z velikim zanimanjem prebiram vaše zapise. To, da moram hčeri pustit, da se sama odloči in ji stat ob strani (brez pametovanja) je postalo že kot nekakšna mantra ... sjaj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Špageti s kozicami in omako Basilico