Koliko brisač?
| japaja je napisal/a: |
| Bistvo je očem nevidno |
jaz se delam, da prahu ne vidim, ko me kdo opozori nanj, ga spravim proč, če že kdo drug tega ne naredi ...
Pač po tistem: Kar lahko narediš danes, prestavi na jutri, sploh če namesto tebe to lahko naredi nekdo drug... in ko gre za cunje, prah in podobne reči se tega držim ko pijan plota ... Samo je vseeno čisto doma, me vedno kdo prehiti (hči odsluži mobitel, hehe)
mamamia
mamamia| borka7 je napisal/a: |
| A zakaj? Mogoče zaradi pretirane porabe vode, električne energije, onesnaževanja okolja z detergenti in mehčalci..., kar so povedali že drugi pred mano.borka7 |
![]()
Evo, zato, ja, smo nekateri precej cinični v tej debati. Še posebej, ker v naši ljubi Sloveniji le redki za sanitarna opravila uporabljajo deževnico oz. imajo v svojih stavbah dvojni sistem za "sanitarno" in pitno vodo. Za vsa nešteta spiranja wc kotličkov, pranja oblek, posode, tuširanja in kopanja se skoraj obvezno rabi PITNO vodo - in to po načelu - "če teče, naj teče, saj jo plačam ... kdo bo pa MENI pamet solil" ...
Ja, peremo in trošimo in sušimo , ker - je pač na voljo. Ampak s tako nespametnim odnosom bomo verjetno kaj kmalu sami postali žrtve svoje razsipnosti in navad. Me zanima, če bi se držali "visokih higienskih standardov" pri ne-nujnih zadevah tudi, če bi vodo plačevali vsaj trikrat dražje, kot jo plačujemo. Pa če nam voda in ostale dobrine kar naenkrat ne bi bile več tako "na voljo".
| mamaF je napisal/a: | ||
[palecgor] Evo, zato, ja, smo nekateri precej cinični v tej debati. Še posebej, ker v naši ljubi Sloveniji le redki za sanitarna opravila uporabljajo deževnico oz. imajo v svojih stavbah dvojni sistem za "sanitarno" in pitno vodo. Za vsa nešteta spiranja wc kotličkov, pranja oblek, posode, tuširanja in kopanja se skoraj obvezno rabi PITNO vodo - in to po načelu - "če teče, naj teče, saj jo plačam ... kdo bo pa MENI pamet solil" ... Ja, peremo in trošimo in sušimo , ker - je pač na voljo. Ampak s tako nespametnim odnosom bomo verjetno kaj kmalu sami postali žrtve svoje razsipnosti in navad. Me zanima, če bi se držali "visokih higienskih standardov" pri ne-nujnih zadevah tudi, če bi vodo plačevali vsaj trikrat dražje, kot jo plačujemo. Pa če nam voda in ostale dobrine kar naenkrat ne bi bile več tako "na voljo". [pribor] Mojca |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Dušene školjke s pivom na sredozemski način