Cena" lepote"
Jaz zapravim za kozmetiko precej. To je pač moja slabost. Čeprav sem se začela v zadnjem času precej brzdati (ne preizkušam več novih in dragih stvari), saj sem zadovoljna s kozmetiko, ki jo imam trenutno. Je naravna in poceni, vsebuje antioksidante, več pa ne potrebujem (mimogrede, to je Alverde).
MU-ja se lotim samo takrat, ko grem kam izven službe - če grem poslovno kam ali pa tudi kam ven. Pri MUju prisegam na MAC, drag vendar kvaliteten.
Potem pa moram vedno imeti na zalogi vsaj 2 različna šampona, gela za prhanje, kremi za obraz in še kaj. Ne prenesem stalno istih izdelkov, mora biti malo popestritve. :)
| Ognjič je napisal/a: |
| Punce, kozamurnik vas je le povprašala, koliko denarcev namenite lastnemu razvajanju, nikjer ne piše, da jo zanima, kaj menite o nališpanih in kaj o nenališpanih. Res ni v vsaki drugi temi prijetno brati le zbadanj, vsaj začetek leta bi lahko bil lepši, se mi zdi. Ognjič [zmaj][vrtnica][zmaj] |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| No, ja....nesamozavestni moški pač nagovarjajo nemejkapiran tržni segment. In z lačnimi okicami pogledujejo mejkapiran segment, samo fazon je v tem, da se ga ne upajo nagovoriti. Vendelina jr. |
| ajda66 je napisal/a: |
| Ne bi se strinjala s tem, da se koža zaradi uporabe make-upa hitreje postara. ajda66 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Fini mini Bamboloni