Sladki greh
Mislila sem, da bo na to temo do danes povedano že vse. Pa vendar se debata nadaljuje...
Dejansko, če vse skupaj povzamemo, pridemo do zaključka, da so vsi ljudje radi urejeni, se pravi v prvi vrsti čisti in negovani. Koliko in kdaj se kdo olepša še z dekorativno kozmetiko pa je odvisno od vsakega posameznika.
Pa vendarle, ves čas, ko sem prebirala te strani, mi je naprej hodil tale vic:
Lev in bik sedita v gostilni, ko levu pozvoni telefon:
"Da draga, seveda. Takoj pridem." Na hitro spije pijačo in se hoče poslovit, ko bik reče:
"Ja kaj pa je s tabo. Kam se ti tako mudi? Če bi mene moja poklicala, sigurno ne bi tako skočil."
Pa mu odgovori lev:
"Poglej bik. Jaz sem lev, ti si bik. Jaz imam doma levinjo, ti pa kravo."
Potem bi se pa itak lahko pogovarjali samo v številkah. ![]()
cca 700€
(Takšna komunikacija je živ dolgčas)
| silva je napisal/a: |
| Lev in bik sedita v gostilni, ko levu pozvoni telefon: "Da draga, seveda. Takoj pridem." Na hitro spije pijačo in se hoče poslovit, ko bik reče: "Ja kaj pa je s tabo. Kam se ti tako mudi? Če bi mene moja poklicala, sigurno ne bi tako skočil." Pa mu odgovori lev: "Poglej bik. Jaz sem lev, ti si bik. Jaz imam doma levinjo, ti pa kravo."
|
Če mislite, da bi bila za bika levinja lepa.....
...in za leva krava.....
. No way.
| rimljanka je napisal/a: |
Če mislite, da bi bila za bika levinja lepa..... |
Točno tako.
Ej, se mi zdi, da je obojim všeč isti tip ženske, samo da vsak gleda le ekstrem na svojem koncu spektra.
V bistvu pa vsi/večina želimo izgledati nekako vmes: z diskretnim makeupom popraviti nepravilnosti v naravnem izgledu, a le do takšne mere, da se sploh ne opazi na prvi pogled, da smo naličene... ![]()
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 08. 2010 16:31Nasja, zdi se mi, da si v štiri stavka zajela vso modrost šesnajstih strani. Popolnoma se strinjam s teboj: ![]()
![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Tortilje s pivsko omako iz čokolade