Jajčevci s sirom na veganski način
Tortica, podpišem se pod tole.
AtinaNaj pristavim svoj piskrček, in opravičilo avtorici teme, ker bom še jaz malo zasmetila :)
Vendelina me je s svojim "pametovanjem" lep čas spravljala ob živce. Ko se prvih nekajkrat z njo nisem strinjala, sem postala alergična že na njeno ime in sem ji štela za slabo tudi stvar, ki bi jo katerikoli drugi forumašici spregledala. Uh, mi je šla na živce. In to je vedela. Potem sem nekega dne postavila vprašanje, ki je bilo zelo osebne narave (šlo je za zdravje moje mame) in Vendelina mi je kljub najini "ljubezni" poslala ZS, kjer mi je napisala precej pametnih stvari. In takrat se mi je zgodil KLIK in naenkrat sem videla Vendelino čisto drugače. Zgodilo se je popolnoma spontano, nehote. In veste, kaj je rezultat tega? Od takrat me še noben njen zapis ni zmotil, našla pa sem veliko pametnih zrnc.
Tako da, punce, vse je v glavi.
jasnaribaracarak in jasna1, zelo mi je všeč, kar sta napisali. Se strinjam.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Pekoče piščančje perutničke