Praznično pecivo 2009

lojzella je napisal/a:
punce, kaj pa pravite glede sestavin....kje se najbolj splača kupit robo....saj če misliš veliko speči, ker se veliko poje....tole je kar finančni zalogaj lojzella

Križaš ugodno ceno in primerno kvaliteto in zaviješ tja.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5137

Pripenjam še en link, ena prvih daljših debat o peki za praznike. Veliko koristnih nasvetov, pa množica receptov.

Mamamia

mamamia
V lidlu bo sedaj akcija od prelivov, arom, kandiranega sadja, itd...pekačev...mislim da od jutri dalje, na netu so samo pekači, v akcijskem letaku je videti veliko več...(pa ne da bi delala reklamo, sem ravnokar videla)

Maslo se krasno shrani v zmrzovalniku, oreščki pa tudi.

Vanja
orehov je letos veliko zraslo na domačem vrtu, tako da je en velik problem manj lojzella
Ja jaz vedno kupim maslo v Hoferju, ker mi je dobro za peko in uživanje pa še cena je za evro nižja kot od slov. proizvajalcev. Tako, da se res pozna pri 10-15 zavitkih. swarovski
Nujno vam moram sporočiti pohvale jedcev nepopisno odličnih piškotov po receptu Lidke- čokoladni piškoti, saj jih je zmanjkalo v roku pol ure, na kar sem jih drugi dan mogla ponovno speči, prav tako so pošli še topli- kaj takega še nisem doživela, da bi gurmani tako hvalili okus piškotov. Najlepša hvala za nepopisno fantastičen recept in vsekakor ga toplo priporočam, vsem, ki še ga niste poskusili. LP jaša
jaša...ali bi lahko prilepila link? ker nimam plus paketa pa jih ne najdem blossom
Blossom, recept najdeš na prvi strani tegale foruma. Lep pozdravček! harmonija
harmonija najlepša hvala! blossom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti