Polpetki iz melancan
Plemena nism posojala, to sem jaz vse usput napekla. Malo so pomagali, malo so mi piškote kradli, pa je bilo. Še sankali smo se vsak dan vmes. So pa že navajeni, da si mami vsako leto pred božičem da duška in takrat peče piškote.
Piškoti so večinoma za darilo, nekaj sem že danes raznesla učiteljicam in vzgojiteljicam, drugo pa še sledi.
![]()
| kriznana je napisal/a: |
| Darjuška ,mene pa zanima iz kakšnega testa so ti pobarvani piškoti na slikici ,ki je bila posneta 19.12,srčki in zvezdice....Po vrhu so verjetno politi z obarvanim beljakom ali so z sladkornim ledom. kriznana |
125 g sladkorja je dovolj za krasitev piškotov iz koli 300 g moke in enega masla, takole na oko je ta ocena, oziroma iz izkušenj.
Najprej okrasiš z belim, potem del belega odvzemi in ga obarvjaj z zeleno, drug del ostanka z rdečo barvo. Saj če ga zmanjka, ni problerm, hitro pripraviš novega. Če ostane, pa ne vem, morda spečeš še malo piškotov ali pa ga preprosto poješ ...
Mamamia
mamamia| mamamia Če ostane, pa ne vem, morda spečeš še malo piškotov ali pa ga preprosto poješ ...
Mamamia mamamia |
Ja pa ja, jasno ..., Moycaa![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Pizza s pršutom