Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
fresh: a boste imeli gobe za kosilo![]()
![]()
punce bravo ![]()
![]()
![]()
Meni je uspelo zlest v ozke rjave hlače, rjavo majčko z dolgimi rokavi, čez skoraj bela dolga jopica s pasom, obute imam tudi skoraj bele štrikane uggice, torbico sem vzela pa vijolično semiš z resicami. Nazaj polizan visok čop in make up v mojih, allways terracotta tonih
.
Do avta, ki ga že 14 dni nimam doma v garaži, ampak 200 m stran (prekopavajo nam cesto, že petinštiridesetič, grrrrr), sem šla obuta skoraj v bojni opremi fresh, potem sem se pa v avtu preobula.
Tako da kiklce pri meni še en čas odpadejo, itak me delavci skoz nekaj hecajo (saj so čisto simpatični, jaz tudi hecam njih), ampak vseeno bom malo počakala ![]()
![]()
| Lisa je napisal/a: |
| . Ali sem že staromodna, odpisan primer? Ali to dejansko nosite? Za kakšno priliko daste gor angora puli brez rokavov? Kako se v zimskem mrazu počutite v debeli pletenini, ki ne sega do pasu, ali v takem ki sega do srede stegen, a je dekoltiran do maksimuma? Lisa |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Včeraj siv plašček, sivo krilo, sivo tuniko, kakšno kilo metalic dolgih verig okoli vratu, sive rokavice, sivo trobico z resicami (eno stvar z resicami je treba imeti), sive salonarje za orožno dovoljenje, mejkap sivo-bakren, Vendelina jr. |
Upam, da si komu jezik pokazala, da je malo poživilo resno sivino.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Pirin kruh s semeni