Burito palačinke z lososom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Starši bi, več kot z obdarovanjem ob koncu šolskega leta, naredili za učitelje s tem, da bi svoje otroke naučili spoštovati učitelje. Ampak za kaj takega bi morali znati naučiti svoje otroke spoštovanja in odgovornosti, pa vidim, da ima masa ljudi s tem obupne težave. Vendelina jr. |
Največje darilo za učitelje so mirne počitnice, se mi vidi, da prihajam iz učiteljske familije. Torej, otroci, bodite pridni med letom, pa bodo učitelji zadovoljni, starši pa tudi ![]()
| marijajak je napisal/a: |
| Moja mama je bila učiteljica v osnovni šoli in vsako leto sva se s sestro zelo veselili konca šolskega leta, ker je domov prinesla veliko daril (je bila priljubljena učiteljica v okolišu z veliko južnjaki, ki imajo nekako bolj razvito to navado podarjanja). Teh dni, ko je mama prinesla vrečo polno čokolad, vazic, obeskov, svečk in tudi rezanega cvetja, ne bom nikoli pozabila in še danes hranim ali pa uporabljam katero od daril. marijajak |
![]()
Potem jo pa hci izda.
![]()
![]()
| barčica je napisal/a: |
| Otrok naj nabere travniške rožice, pa bo najlepše, pa še iz srca!!! (če je bila seveda učiteljica celo leto pridna, drugače pa ne dobi nič:))) barčica |
Prosim, PROSIM, nehajte nas obdarovati, dragi starši, ne za konec leta, ne za Rd, ne za novo leto, sploh NIKOLI, ker nismo za to NIKOLI prosili, ne čutimo potrebe po tem, samo pustite nas, da opravimo svoje delo.
Hvala.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom