Peticija proti gso v sloveniji
mal " off topic ": proxima in Vanja, mal se pogooglal moonhoax......... sploh nisem vedel za tole, pa jaz, ki nič ne verjamem, skor ne morem verjet, da mi je to ušlo, sam, če je teorija zarote, pol so zraven tudi rusi........
ežoj| proxima je napisal/a: |
| off_topic: @Vanja: moonhoaxerji s(m)o stevilcno mocno zastopana podvrsta konspiraciologov (one of my guiltiest pleasures).Mene se najbolj zanima, zakaj so sli samo leta 1969 (in se menda spustili na lunino povrsino v hecnem vozilcu, ki je videti, kot bi ga jaz sestavila na dvoriscu iz stirih pokvarjenih pralnih strojev (sem ga videla na lastne oci v Smithsonian Museum), potem pa nikoli vec v 40 letih - ring a bell?? :)))))lp, proxima |
Proxy, vem da še zdaleč nisem edina. No, sem edina v naši hiši. Moj dvom se je še povečal, ko sem bila 89-ga leta v Kennedy space centru na Floridi, kjer so imeli (mogoče jo še majo) eno dvorano, ki je zrihtana tako, da se počutiš, da si na luni.
Neverjetno! Potem imajo razstavljene kamne "z" lune, ki izgledajo, no, kot kamni z zemlje.
Ma čist vsemu pa tud ne moreš verjet! Me zanima, kje imajo spravljene vse NLPje, ki so pristali na zemlji?
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ma čist vsemu pa tud ne moreš verjet! Me zanima, kje imajo spravljene vse NLPje, ki so pristali na zemlji? |
Proxy, jaz pamislim, da je area 51 samo zarota in da jih imajo v resnici kje drugje...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kitajski kruh

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso