Sadne rezine s slivami
Ne bom napisala svojih najljubših linkov do skladb, ki so oblikovale moje odraščanje, ker jih nimam. Moj izbor je tokrat najbližji Proximi, za večino ostalih pa se mi zdi, da spadajo v kasnejše obdobje.
Imam pa predlog: s tem nacionalističinm napihovanjem, ki je kulminiral v zadnjem nagovoru Vendelini jr., je Wran51 dosegel točko, na kateri bo moral Urednik, ali več njih razmisliti, ali ima spoštuje pravila tega portala.
Nacionalizem na tem portalu nima kaj početi, in tako razumem tudi pravila, na katera se Wran51 požvižga.
In je pri tem vseeno, ali se požvižga na melodijo Prljavog Kazaslišta ali ansmbla Plazl z Graške gore.
F r i n a
Vinko, alias Wran, sedaj si pa res prekoračil vse meje...in, če je kaj pravice na tem svetu, bo to fin, the end, ende, koniec, konec...![]()
![]()
![]()
| proxima je napisal/a: |
| Meni pa tale... http://www.youtube.com/watch?v=lpZUx9N5p3s Hja, zgleda, da imajo v Sarajevu neko posebno vodo, zemeljsko magnetno polje ali kaj cisto tretjega (ne samo muzka, tudi teksti od bratov Sarajlij so vecinoma ubijalski). lp, proxima |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Hot dog v listnatem testu