Jugoslovenka
Vendy, res upam, da najdeš kje legalno kopijo Radetovega CD-ja. Kadarkoli sem doma, ga neuspešno iščem in upam, da bo mu bo zmanjkalo $$ in se bo odločil za ponatis.
BTW, včeraj je bil spet v CSI Miami - Season finale, z v vetru plapolajočimi lasmi.
Ko bi si jih vsaj v čopek spel...
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Vendy, res upam, da najdeš kje legalno kopijo Radetovega CD-ja. Kadarkoli sem doma, ga neuspešno iščem in upam, da bo mu bo zmanjkalo $$ in se bo odločil za ponatis. BTW, včeraj je bil spet v CSI Miami - Season finale, z v vetru plapolajočimi lasmi. [joj] Ko bi si jih vsaj v čopek spel... [pika] Vanja |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Na tole me je pa proxy spomnila. Univerzalen tekst, zaključna pesem iz Jalta, Jalta...ko ima celo občinstvo kurjo polt ob tem komadu:Neka cijeli ovaj svijetZnam, negdje mjesta imana svijetu kojem živimo mijoš negdje sunca imagdje postoje još sniNeka cijeli ovaj svijetjoš sja u suncuneka naša zemlja svapostane sretnaNeka cijeli ovaj svijetzove se bajkazelena i mirisnacvjetna sva i nevinalivada iz snaPlam topli negdje tinjasjaj tople zvijezde seže do nasjoš pravih ljudi imašto vjeruju u spasVendelina jr. |
No za tole sem jaz premlada, saj sem prvič slišala pred kakim letom na eni 'nostalgični' oddaji na HRT. In mi je sedla v srce. Se da kje tale Jalta Jalta videti?
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Pivski kruh