| spagon je napisal/a: |
Vendy kje to nabavim? |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| @mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven. |
| spagon je napisal/a: |
Vendy kje to nabavim? |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| @mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven. |
Tanja in majamarko hvala, sem šla nazaj brat, ker sem vedela, da se je o tem že govorilo, pa sem bila očitno površna ![]()
| lidka je napisal/a: |
| Uuu, Buffalo čeveljčki. Lepi. Super za hodit, always. lidka |
No glih to je bilo zame največje presenečenje. Ker peta je tanka in visoka, ampak so tako udobni in nosljivi, da kar nisem mogla verjet.
Pa prodajalka mi je rekla naj grem k čevljarju, da mi da na podplat gumo, ker mi lahko premočijo, če me ujame dež. Moram res to naredit?
sašaVendy hvala. Sem bila tud sama skeptična glede tega. Se mi zdijo čeveljci čist prelepi da bi jih uničevala z neko gumo ![]()
No še nekaj naj vprašam. Nabavit si moram en modrček, tak bolj push up in podložene sorte, ker me je bolj malo spredaj. Kaka ideja kateri so najboljši in kje jih nabavim? Muchas gracias!!!
saša ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Šahovnica